Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: acil demirdöküm termosifon suyu çok az ısıtıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart acil demirdöküm termosifon suyu çok az ısıtıyor

değerli arkadaşlarım demirdöküm termosifonum 60 lt suyu tam ısıtmıyor.deposunda su seviyesi havadan dolayı azalmış olabilirmi yada rezistans ile ilgilimi acaba
    bir kişi bile zor yıkanıyor su hemen soğuyor.
    cevablarınız için şimdiden teşekkür ederim
    saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kireçlenme olmuş olabilirmi? googlede arattım sorununuzu cogu kireçlenmeden bahsetmiş bir kişide çözümü şöyle yapmış

KARDEŞ ACEMİYSEN BULAŞMA BENCE AMA İLLEDE BEN YAPÇAM DERSEN ÖNCE SİGORTAYI İNDİR ELEKTRİK LERİ KES EĞER BANYO CİHAZ SİGORTASINI İNDİRDİYSEN KONTROL KALEMLE TEKRAR KONTROL ET BAZEN YANLIŞLIK OLABİLİYO SONRA SU BAĞLANTILARINI SÖK CİĞAZI ÇIKAR ALTTAN AÇ REZ.ZTANSI ÇIKAR GENİŞ BİR TASA KOY SONRA MARKETTEN ALDIĞIN KİREÇ ÇÖZÜCÜYÜ DÖK 10 DAKİKA KADAR BEKLE GÜZEL YIKA REZİZTANSI TEKRAR TAK YERİNE GÖR BAK İLK GÜNKÜ GİBİ ISITICAK SUYU SANA TAVSİYE SU SICAKLIĞINI 60 DERECEDEN YUKARI ÇIKARMA BU HEM CİHAZ HEM TESİSAT İÇİN ZARARLIDIR SÖYLEYİM EN İDEAL SICAKLIK 60 DERECEDİR
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

termostatı sağlam mı
    termostatı bozuksa ayarlı dereceden daha düşük derecede keserse bu sorun olur bir de termesifon giriş vanası sonuna kadar açıksa suyu açtığınız zaman su hemen soğur. Ben bu sorunu nerden mi biliyorum Yeni termosifonda böyle sorunlarla karşılaştım sorunu giriş vanasını kısmakta buldum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

termostatı sağlam mı
    termostatı bozuksa ayarlı dereceden daha düşük derecede keserse bu sorun olur bir de termosifon giriş vanası sonuna kadar açıksa suyu açtığınız zaman su hemen soğur. Ben bu sorunu nerden mi biliyorum Yeni termosifonda böyle sorunlarla karşılaştım sorunu giriş vanasını kısmakta buldum
    Konu barbarconan tarafından (12-09-2010 Saat 01:42 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri