Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: acil demirdöküm termosifon suyu çok az ýsýtýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart acil demirdöküm termosifon suyu çok az ýsýtýyor

deðerli arkadaþlarým demirdöküm termosifonum 60 lt suyu tam ýsýtmýyor.deposunda su seviyesi havadan dolayý azalmýþ olabilirmi yada rezistans ile ilgilimi acaba
    bir kiþi bile zor yýkanýyor su hemen soðuyor.
    cevablarýnýz için þimdiden teþekkür ederim
    saygýlarýmla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kireçlenme olmuþ olabilirmi? googlede arattým sorununuzu cogu kireçlenmeden bahsetmiþ bir kiþide çözümü þöyle yapmýþ

KARDEÞ ACEMÝYSEN BULAÞMA BENCE AMA ÝLLEDE BEN YAPÇAM DERSEN ÖNCE SÝGORTAYI ÝNDÝR ELEKTRÝK LERÝ KES EÐER BANYO CÝHAZ SÝGORTASINI ÝNDÝRDÝYSEN KONTROL KALEMLE TEKRAR KONTROL ET BAZEN YANLIÞLIK OLABÝLÝYO SONRA SU BAÐLANTILARINI SÖK CÝÐAZI ÇIKAR ALTTAN AÇ REZ.ZTANSI ÇIKAR GENÝÞ BÝR TASA KOY SONRA MARKETTEN ALDIÐIN KÝREÇ ÇÖZÜCÜYÜ DÖK 10 DAKÝKA KADAR BEKLE GÜZEL YIKA REZÝZTANSI TEKRAR TAK YERÝNE GÖR BAK ÝLK GÜNKÜ GÝBÝ ISITICAK SUYU SANA TAVSÝYE SU SICAKLIÐINI 60 DERECEDEN YUKARI ÇIKARMA BU HEM CÝHAZ HEM TESÝSAT ÝÇÝN ZARARLIDIR SÖYLEYÝM EN ÝDEAL SICAKLIK 60 DERECEDÝR
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

termostatý saðlam mý
    termostatý bozuksa ayarlý dereceden daha düþük derecede keserse bu sorun olur bir de termesifon giriþ vanasý sonuna kadar açýksa suyu açtýðýnýz zaman su hemen soður. Ben bu sorunu nerden mi biliyorum Yeni termosifonda böyle sorunlarla karþýlaþtým sorunu giriþ vanasýný kýsmakta buldum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

termostatý saðlam mý
    termostatý bozuksa ayarlý dereceden daha düþük derecede keserse bu sorun olur bir de termosifon giriþ vanasý sonuna kadar açýksa suyu açtýðýnýz zaman su hemen soður. Ben bu sorunu nerden mi biliyorum Yeni termosifonda böyle sorunlarla karþýlaþtým sorunu giriþ vanasýný kýsmakta buldum
    Konu barbarconan tarafýndan (12-09-2010 Saat 02:42 ) deðiþtirilmiþtir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri