Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Twitter'da Kılıçdaroğlu geyikleri!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Twitter'da Kılıçdaroğlu geyikleri!

İşte Twitter'daki Kılıçdaroğlu geyiklerinden bazıları

- BDP'denson dakikaaçıklaması: Kılıçdaroğlu'na oy kullanmaması yönünde herhangi bir baskıda bulunmadık!!!

- BDP'den yeni açıklama: Kılıçdaroğlu'nun boykot edeceğini bilseydikseçimittifakı yapardık.

-CHPreferandumun iptali için Anayasa Mahkemesi'ne gidecekmiş. "Bizim başkan oy veremedi sayılmaz" diyolarmış..

- Kemalin dediğini yap yaptığını yapma

- Şimdi Recep Bey demez mi, "daha oy kullanmayı bile beceremeyen adam ülke yönetimine talip oluyo" diye... haksız mı yani?

- Sayın Kılıçdaroğlu ne yapıp yapın sandığa gidin deyip de, kendin sandığa gidemeyişini hangi mizah dergisine havale edeceksin?

- Kılıçdaroğlu'nun oy kullanamamasını CHP Hayır diyerek yalanladı,Kemal Kılıçdaroğluise "bu konuyu arkadaşlarım araştırıyor rapor hazırlanacak, çözeriz" dedi.

- Acaba Kemal Kılıçdaroğlu dünkü maçtan çok etkilenip son salisede oy kullanarak kahraman olacağını mı sanıyor?

* Kemal Kılıçdaroğlu'na gelsin bu şarkı: oy oy oy oy oyyy oyy aman!

* Kılıçdaroğlu hayırsız çıktı! Madem oy kullanmayacaktın niye meydanlarda nutuk attın o zaman?

* Oyuna sahıp çıkamayan Kılıçdaroğlu, bir ül***e nasil sahip çıkabilir Allah aşkına!

* İyi güzel de bu Kılıçdaroğlu oy kullanamadığını bugün mü keşfetti? Nerde benim seçmen kağıdım demedi mi?

kaynak link: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aynı olay benim başımada geldi listede adım yoktu kullanamadık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İşte Twitter'daki Kılıçdaroğlu geyiklerinden bazıları

- BDP'denson dakikaaçıklaması: Kılıçdaroğlu'na oy kullanmaması yönünde herhangi bir baskıda bulunmadık!!!

- BDP'den yeni açıklama: Kılıçdaroğlu'nun boykot edeceğini bilseydikseçimittifakı yapardık.

-CHPreferandumun iptali için Anayasa Mahkemesi'ne gidecekmiş. "Bizim başkan oy veremedi sayılmaz" diyolarmış..

- Kemalin dediğini yap yaptığını yapma

- Şimdi Recep Bey demez mi, "daha oy kullanmayı bile beceremeyen adam ülke yönetimine talip oluyo" diye... haksız mı yani?

- Sayın Kılıçdaroğlu ne yapıp yapın sandığa gidin deyip de, kendin sandığa gidemeyişini hangi mizah dergisine havale edeceksin?

- Kılıçdaroğlu'nun oy kullanamamasını CHP Hayır diyerek yalanladı,Kemal Kılıçdaroğluise "bu konuyu arkadaşlarım araştırıyor rapor hazırlanacak, çözeriz" dedi.

- Acaba Kemal Kılıçdaroğlu dünkü maçtan çok etkilenip son salisede oy kullanarak kahraman olacağını mı sanıyor?

* Kemal Kılıçdaroğlu'na gelsin bu şarkı: oy oy oy oy oyyy oyy aman!

* Kılıçdaroğlu hayırsız çıktı! Madem oy kullanmayacaktın niye meydanlarda nutuk attın o zaman?

* Oyuna sahıp çıkamayan Kılıçdaroğlu, bir ül***e nasil sahip çıkabilir Allah aşkına!

* İyi güzel de bu Kılıçdaroğlu oy kullanamadığını bugün mü keşfetti? Nerde benim seçmen kağıdım demedi mi?

kaynak link: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tşkler güzel ve komik paylaşım heheheh

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aynı olay benim başımada geldi listede adım yoktu kullanamadık
    tabiki her insanın başına gelebilir böyle aksaklıklar
    ama kemal bey ana muhalefet lideri..

yani oy lar üzerine kurulmuş bir siyasetin içinde...

bence kemal bey için normal değil bu durum hemde çok kötü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ysagdic Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ...............
    arkadaşım burada evet-hayır oylamasını tartışmıyoruz sadece twitterde kılıçdaroğlu geyiklerini yorum yapıyoruz..tartışma yaratan yazılardan kaçınırsanız iyi olur...bir oylama oldu ve halk kararını verdi saygı duymak lasim
    evet verenlerede hayır verenlerede saygı gösterelim.. sonuçlarada saygı lütfen
    Konu pencere77 tarafından (12-09-2010 Saat 22:38 ) değiştirilmiştir. Sebep: alıntı silindi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

izninizle bu habere bi yerlerimle güleceğim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şimdi Recep Bey demez mi, "daha oy kullanmayı bile beceremeyen adam ülke yönetimine talip oluyo" diye... haksız mı yani?
    İşte bu güzeldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hahaha süpermiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri