REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: ntvspor açılmıyor yardım lütfen!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ntvspor açılmıyor yardım lütfen!

goldmaster 4450 fta cihazda hiç sorunsuz izlediğim ntvspor açılmıyor. yardımlarınızı bekliyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

su anda butun cihazlarda acık sizin lnb veya antende kayma olmuştur sanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

reklamda açıldı ama. sanırım biss ya da frekans değişti. sizin kullandığınız biss ve frekans nedir. teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı onurekinci Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    goldmaster 4450 fta cihazda hiç sorunsuz izlediğim ntvspor açılmıyor. yardımlarınızı bekliyorum...
    Arkadaşım kanalı silip, yeniden aratınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

madrit maçının özeti var açıldı. az önceki canlı yayındı heralde açılmadıteşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı onurekinci Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    madrit maçının özeti var açıldı. az önceki canlı yayındı heralde açılmadıteşekkürler
    Doğuş grubunun HD kanalı (HDen) bu pakete (11054 H 30000) eklendiği gün pmt (program map table) gibi değerleri pakette tüm kanalların değişmişti.
    Sonuç itibarıyla sıkıntı çekenler kanalı silsinler daha sonra 11054 H 30000 taratsınlar listelerinin sonuna eklenen kanalı açıp üzerinde biraz beklesinler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Doğuş grubunun HD kanalı (HDen) bu pakete (11054 H 30000) eklendiği gün pmt (program map table) gibi değerleri pakette tüm kanalların değişmişti.
    Sonuç itibarıyla sıkıntı çekenler kanalı silsinler daha sonra 11054 H 30000 taratsınlar listelerinin sonuna eklenen kanalı açıp üzerinde biraz beklesinler.
    teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri