Galatasaray, ruhsatý alýnan 1 milyon 175 metrekarelik Riva arazisi için 24 Eylül'de yeterlilik ilaný verecek. 844 adet villanýn yapýlacaðý projeden tam 200 milyon dolar gelir bekleniyor.
Galatasaray, Türk Telekom Arena'dan sonra ikinci büyük projesi Riva arazisini sonunda paraya çeviriyor. Sarý-kýrmýzýlý yönetim, 200 milyon dolar gelir beklediði proje için 24 Eylül'de gazetelere ön yeterlilik ilaný verecek ve düðmeye basacak.
Dört yýl süren yoðun uðraþlar sonrasý geçtiðimiz aylarda 244 bin metrekarelik satýþ alanýna sahip arazinin ruhsat sorununu bitiren sarý-kýrmýzýlýlar, 844 villanýn satýþýndan büyük geliyor bekliyor. Þu ana kadar 200'ün üzerinde ön talep alýnýrken, sarý-kýrmýzýlý yönetim, 2011 Ocak ayýndan itibaren inþaata baþlamayý hedefliyor.
Baþkan Adnan Polat'ýn da Riva Projesi ile ilgili geliþmeleri Çarþamba günü yapýlacak Divan Kurulu toplantýsýnda üyelerle paylaþmasý bekleniyor. Galatasaray Yönetimi ilk planda 70 ile 100 milyon dolar arasý bir gelir hedeflediði araziyle ilgili beklentisini 3. köprüyle ilgili geliþmeler ýþýðýnda 200 milyon dolar seviyesine yükseltmiþti.
Toplam 1 milyon 175 bin metrekarelik Riva arazisinin 205 bin metrekarelik bölümü Galatasaray Selahattin Beyazýt Ormaný olarak ayrýldý. Sarý-kýrmýzýlýlar, 8 bin metrekarelik bir alaný da eðitim alaný olarak belirlemiþti.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri