Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Ekran kartı seçimi ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Ekran kartı seçimi ?

Merhaba saygı değer arkadaşlar benim kullandığım bilgisayarın anakart modeli Asus P5KPL-AM SE ve ekran kartı olarak 512mb Atı radeon hd 3600 serisi var memnunumda sorun yok ama şimdi bir arkadaşımdan 1gb ddr2 sapphire hd 4350 ekran kartı aldım 80 lira saydı fiat durumu ile yeni aldığım ekran kartımı anakart desteklermi dekteklemezmi ve yeni aldığım ekran kartını kullanırsam sizce arada çok büyük fark olacakmı teşekkürler.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

normal bir kullanıcıysan aradaki farkı hiç anlamazsın.
    amaçok fazla ileri seviyede oyun oynarsan aradakifarkı farkedersin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burda şu var anakartın desteklmesi değilde sistemdeki İşlemci RAM ve power supply özellikleri de önemli sen ne kadar ust seviye alırsan al bu dediklerimden biri düşükse diğerlerinin yuksek olması hiç bir anlam ifade etmez.

Yukarıda yazdığım bilgilendirme içindi, 512 varmış zaten 1 gb anakartın zaten destekler arada illakı fark olur ama bu fark oyun ve grafik programlarında bu farkı anlayabilirsin. ama 1 gb olması bence iyi.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Volkan bey ilginiz için teşekkür ederim zaten bilgisayarı 3 yıldır neredeyse gece gündüz kullanmaktayım ve yeni bir powersuply getirdim everese model : eps-1460a regular 230w--peak 280 volt.
    1...Powersuply. kesin değişecem.
    2...yeni aldığım ekrankartım hakkında ufak tefek duyumlar aldım kalite bakımından iii değil diye doğrumu?
    3....bilgisayarda hiç oyun yok, oyunla hiç ilgilenmem.
    4....yeni 1gb ekran kartını takayım mı yoksa eski 512 yeterlimi ben görsel açıdan daha kaliteli resim ve film izlediğim zaman daha iii bir renk kalitesi ortaya çıkarmı ilginize şimdiden sonsuz teşekkürler saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri