REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Aykut Kocaman Başkan Aziz yıldırımı kızdırdı!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Aykut Kocaman Başkan Aziz yıldırımı kızdırdı!

Fenerbahçe’nin Kayseri deplasmanında aldığı yenilgi ve ortaya konan kötü futbol Başkan Aziz Yıldırım’ı bir hayli kızdırdı.
    Başkan Aziz Yıldırım’ın, Kayseri deplasmanında alınan yenilgiden sonra tüm savunma oyuncularını İstanbul’da bırakan Aykut Kocaman’dan dert yandığı öğrenildi

Trabzonspor maçından sonra Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın tercihlerini eleştiren Yıldırım, yine genç hocanın kadro seçimine tepki gösterdi.

Başkan Aziz Yıldırım’ın, yakın çevresine Kayserispor karşılaşması öncesi tüm savunma oyuncularını İstanbul’da bırakan Kocaman’ın bu kararına anlam veremediğini dile getirdiği ve “Bu nasıl hoca? Yedek kulübesinde bir savunmacı olmaz mı?” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Teknik Direktör Kocaman’a güvenin hızla azaldığı Fenerbahçe’de, yönetimin hafta sonu Beşiktaş ile oynanacak derbi maçını düşünerek frene bastığı ve bu karşılaşmada alınacak sonuca göre tavrını belirleyeceği bildirildi.

Başkan Aziz Yıldırım’ın, Aykut Kocaman’ın sonuna kadar arkasında olacağını açıklamasına rağmen, Beşiktaş karşısında alınacak bir yenilgide yönetimin radikal kararlar için masaya oturmaya hazırlandığı kaydedildi. Özellikle bazı oyuncuların yeterli verimi gösterememesinden şikayetçi olan yöneticilerin, bu durumu teknik heyete bildirdiği ifade edildi.

Sarı-lacivertli yönetimin hafta içinde duruma el koymak ve takımı Beşiktaş maçına motive etmek için Samandıra’nın yolunu tutacağı, Başkan Aziz Yıldırım’ın oyuncularla tek tek konuşacağı da öğrenildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aykut gidici.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aykut gidici.
    büyük ihtimal belkide ilk yarıya bile kalmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

görünen köy klavuz istemez.darısı bizimkinin de görülmesi artık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaten bi kaçyenilgide hemen ipini çekmeyi iyi beceririz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yönetim geçtiğimiz 2 sezondur hep teknık direktör le uğraşıyor bide kaç senedir bu takımdan zengin olupta sahada oynamayan futbolculardan hesap sorsa ya sahaya cıkıp aykutmu koşup mucadele edecek.

Ben şöle bakıyorum ben teknık direktör olsam elimdeki oyuncular bunlar olsa bundan fazlası olmaz.. Bazı oyunculara yönetimin verdiği torpil şu an bomba oldu ve bombayı yönetım aykut kocamanın elıne verdi.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Biraz daha sabır lazım....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri