Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 13/53 İlkİlk ... 3456789101112131415161718192021222338 ... SonSon
528 sonuçtan 121 ile 130 arası

Konu: GoldMaster 11300 CI-20300 CI 11400-20400-30300- 14112006 (Aciko Menulu)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ayrıca TV8- NBA TV- DİSCOVERY KANALLARI hepsi çalışıyor FULL TİME .Ayrıc iDENTLERE GELİNCE KANALLARIN İSİMLERİ YAZMAKTADIR ALTTA.Yazılımlar yeni fırından cıktı
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ellerinize sağlık ve emeği geçen tüm dostlarıma gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten sizlerde olmasanız bizler yandık dinime imanıma. Allah sizden razı olsun arkadaşlar. Kos koca GM nin yapamadığını sizler yapıyorsunuz ya helal olsun diyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
    Hepinize saygılar.
    Bu konuda en iyi çalışmayı Emre yapmıştır.Ona ne kadar teşekkür etsek azdır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

YAZILIMI ATTIKTAN SONRA YENİ KEYLERİN AKTİF OLABİLMESİ İÇİN *** BÖLÜMÜNE GİRİNCE TV RADİO TUSUNA BASMANIZ GEREKMEKTEDİR..Yazılım çok super çalışıyor.Acikoya guvenin yola devam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emek harcayan herkese tşk. Beklediğimize değdi doğrusu. Rf Çıkışı çalışıyor mu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dredmani Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Emek harcayan herkese tşk. Beklediğimize değdi doğrusu. Rf Çıkışı çalışıyor mu?
    Bende scart var RF CIKIŞI Çalışması lazım.Kumandada bir kaç defa TVSAT Tusuna basarak arama yapın bakalım ne olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha önce cw için aciko lu yazılımda RF çıkışı iptal olmuştu.Bu yeni yazılımı deneyenlerden bilgi rica

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı haldunersan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    daha önce cw için aciko lu yazılımda RF çıkışı iptal olmuştu.Bu yeni yazılımı deneyenlerden bilgi rica
    RF Çıkışı sorunu yok denedim :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam arkadaslar öncelikle emeklerinize tesekkürler ancak bende 30300 sky GM var verdiginiz yazilimi uygun sekilde yükledim ancak hic bir sey degismedi önce boot dosyasi sonra GM yazilimini sonra gene boot ancak cihazda degisen bir sey olmadi ayrica yazilim bence hatali cünki yüklemesi boot dosyasindan daha hizli bence normal degil bir zahamet kontrol ediniz saygilar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercande Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selam arkadaslar öncelikle emeklerinize tesekkürler ancak bende 30300 sky GM var verdiginiz yazilimi uygun sekilde yükledim ancak hic bir sey degismedi önce boot dosyasi sonra GM yazilimini sonra gene boot ancak cihazda degisen bir sey olmadi ayrica yazilim bence hatali cünki yüklemesi boot dosyasindan daha hizli bence normal degil bir zahamet kontrol ediniz saygilar..
    Siz yazılımı masa üstüne alın öyle deneyin .Boot secebilir. yukleme programı ama yazılımı secemez secmesi için tek basına masa üstüne alın yazılımlar denendi .Zaten yukleme programındaki boyutlarından anlayabilirsiniz..

Sayfa 13/53 İlkİlk ... 3456789101112131415161718192021222338 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri