Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 14/53 İlkİlk ... 45678910111213141516171819202122232439 ... SonSon
528 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: GoldMaster 11300 CI-20300 CI 11400-20400-30300- 14112006 (Aciko Menulu)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha önce cw için aciko lu yazılımda RF çıkışı iptal olmuştu.Bu yeni yazılımı deneyenlerden bilgi rica

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı haldunersan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    daha önce cw için aciko lu yazılımda RF çıkışı iptal olmuştu.Bu yeni yazılımı deneyenlerden bilgi rica
    RF Çıkışı sorunu yok denedim :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam arkadaslar öncelikle emeklerinize tesekkürler ancak bende 30300 sky GM var verdiginiz yazilimi uygun sekilde yükledim ancak hic bir sey degismedi önce boot dosyasi sonra GM yazilimini sonra gene boot ancak cihazda degisen bir sey olmadi ayrica yazilim bence hatali cünki yüklemesi boot dosyasindan daha hizli bence normal degil bir zahamet kontrol ediniz saygilar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercande Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selam arkadaslar öncelikle emeklerinize tesekkürler ancak bende 30300 sky GM var verdiginiz yazilimi uygun sekilde yükledim ancak hic bir sey degismedi önce boot dosyasi sonra GM yazilimini sonra gene boot ancak cihazda degisen bir sey olmadi ayrica yazilim bence hatali cünki yüklemesi boot dosyasindan daha hizli bence normal degil bir zahamet kontrol ediniz saygilar..
    Siz yazılımı masa üstüne alın öyle deneyin .Boot secebilir. yukleme programı ama yazılımı secemez secmesi için tek basına masa üstüne alın yazılımlar denendi .Zaten yukleme programındaki boyutlarından anlayabilirsiniz..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

31.10.2006 gm 11300 yazılımı ile çıkan tps ve absat kanalları kaç gün için geçerli. süre bittiğinde yeni yazılımlar gm 9400 lerde olduğu gibi hemen çıkacakmı artık. teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı haldunersan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    31.10.2006 gm 11300 yazılımı ile çıkan tps ve absat kanalları kaç gün için geçerli. süre bittiğinde yeni yazılımlar gm 9400 lerde olduğu gibi hemen çıkacakmı artık. teşekkürler
    İnşallah .Daha öncede yazılımlar çıkmayacak dediler ben sizlere demiştim gözunuz supersatforumda olsun diye . Yazılımlar su an sorunsuz acıyor.Yazılımdaki en buyuk özellikler bisslerin full çalışmasıdır..Tps giderse yazılım inşallah gelecektir..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İnşallah .Daha öncede yazılımlar çıkmayacak dediler ben sizlere demiştim gözunuz supersatforumda olsun diye . Yazılımlar su an sorunsuz acıyor.Yazılımdaki en buyuk özellikler bisslerin full çalışmasıdır..Tps giderse yazılım inşallah gelecektir..
    Merak etmeyin benim kanaatim hiç de zor olmayacağı. EAS keyler belli olduğunda herhangi bir hex edtörle belirli ofset aralığına kopyala yapıştır ile olması lazım gibi... Kolay gelsin ve USTALARA ÇOK TEŞEKKÜRLER...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kullanıcı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merak etmeyin benim kanaatim hiç de zor olmayacağı. EAS keyler belli olduğunda herhangi bir hex edtörle belirli ofset aralığına kopyala yapıştır ile olması lazım gibi... Kolay gelsin ve USTALARA ÇOK TEŞEKKÜRLER...
    Emre bu konuyu halleder.Siz hiç merak etmeyiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kullanıcı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Nerde o günler ? Editlenebilse çoktan editlemiştim sizin için. Malesef editlemiyor. Checksum check point hash değeri bile şifreli bir biçimde yerleştiriliyor. Yazılımın hash değerini hesaplasan bile hashin değeri bile şifreli. Çifte darbeyani. Yoksa Türkiye' de ilk editlemeyi yapan mı editlemezdi bu yazılımları.Neyse ben sizin için zamannda Polsat, cyfra da nasıl öncülük edip editleme olayını başlattıysam, yazılım için Türkiye' de Korelilere yalakalanarak yazılım alma devrini de başlatırım. Kore' ye yalakalanmaya devam edecem gittiği yere kadar. Goldmaster orijinal yazılımları son haddede şu anda yakında gelcekler inşallah. Kimse gidip goldmasterde suç bulmasın.

Özlü söz: "Koreli ibnedir, cinstir, para için babasını bile satar."
    Emre
    Konu eMpReSaRiO tarafından (01-11-2006 Saat 13:24 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 14/53 İlkİlk ... 45678910111213141516171819202122232439 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri