Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 15/53 İlkİlk ... 567891011121314151617181920212223242540 ... SonSon
528 sonuçtan 141 ile 150 arası

Konu: GoldMaster 11300 CI-20300 CI 11400-20400-30300- 14112006 (Aciko Menulu)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eMpReSaRiO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Nerde o günler ? Editlenebilse çoktan editlemiştim sizin için. Malesef editlemiyor. Checksum check point hash değeri bile şifreli bir biçimde yerleştiriliyor. Yazılımın hash değerini hesaplasan bile hashin değeri bile şifreli. Çifte darbeyani. Yoksa Türkiye' de ilk editlemeyi yapan mı editlemezdi bu yazılımları.Neyse ben sizin için zamannda Polsat, cyfra da nasıl öncülük edip editleme olayını başlattıysam, yazılım için Türkiye' de Korelilere yalakalanarak yazılım alma devrini de başlatırım. Kore' ye yalakalanmaya devam edecem gittiği yere kadar. Goldmaster orijinal yazılımları son haddede şu anda yakında gelcekler inşallah. Kimse gidip goldmasterde suç bulmasın.

Özlü söz: "Koreli ibnedir, cinstir, para için babasını bile satar."
    Emre
    Yapma ustam ya, ümitlerimiz kırıldı valla. O kadar karmaşık mı bu meretler? AMa gene de bir yolunu bulursunuz sanırım. Kolay gelsin...
    Bu arada bu Koreli'lere sahte para basıp versek?:00000004:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kullanıcı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yapma ustam ya, ümitlerimiz kırıldı valla. O kadar karmaşık mı bu meretler? AMa gene de bir yolunu bulursunuz sanırım. Kolay gelsin...
    Bu arada bu Koreli'lere sahte para basıp versek?:00000004:

eğer yapabilirsen türkiyeye geldiklerinde elden veririz ama banka aracılığıyla gönderirsen banka yememz bunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ellerinize sağlık ustalar sağolun eksik olmayın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sevgili serkan yilmaz hakliymissiniz hallettim tesekkürler kolay gelsin saygilar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercande Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sevgili serkan yilmaz hakliymissiniz hallettim tesekkürler kolay gelsin saygilar..
    Yükleme programı bazen yazılımı görmuyor bootu göruyor.Bizim basımızdan geçtigi için neyse sorununuzun çözüldügüne sevindim :45:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ellerinize saglık çok iyi oldu bu artık 11000 serisinden umudu kesmiştik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Oooooo Empresario kardeş seni gören cennetlik valla. Sana ve Serkan kardeşime ne kadar teşekkür etsek azdır. Ve her platforumda bunu dile getiriyorum. Özlü sözünede katılıyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
    Arkadaşlar yazılım şimdilik sorunsuz çalışıyor. İzleyin tadını çıkarın kanallar gidinceye kadar. O zaman kadar neler olur kimbilir?
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (01-11-2006 Saat 20:23 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaşlar satform sitenize üye oldum ama bi şey indireemiyorum aktiive yi nasıl yapacam yardımcı olursanız sevinirim saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar incelediğim kadarıyla biss menüsünde ntv kanalına ait şifreler yok bunları daha sonra eklediğimizde çalışırmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm ustacım bu yazılım 13200 lere olurmu saygılar...

Sayfa 15/53 İlkİlk ... 567891011121314151617181920212223242540 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri