Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 23/53 İlkİlk ... 13141516171819202122232425262728293031323348 ... SonSon
528 sonuçtan 221 ile 230 arası

Konu: GoldMaster 11300 CI-20300 CI 11400-20400-30300- 14112006 (Aciko Menulu)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler, sağolun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hacam dediklerinı yapmama ragmen hıspadakı d+ kanalları acamadım bendede 11400 cım var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı borsa53 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hacam dediklerinı yapmama ragmen hıspadakı d+ kanalları acamadım bendede 11400 cım var
    En son yazılımdA d+ Kanalları var.Guncel keyleri girmeniz laızm.Şu anda D+ Lar varmı bilmiyorum .burada kar var anten dönmüş o yüzden net cevap veremiyorum
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam teşekkürler yazilimi atmadan vardi şimdi bilmiyorum belki degiştiler hocam kendine iyi bakda o karda hasta olma buralarda havalar güzel daha karlamadik yanı rize sahilkesiminde yok saygilar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba ben 11400 golmaster cıhaza aynı gün icerisinde hem acıko hemde syk güncellemesi yaptım önce yazılım sonra sky benim cıhaz rc2 onu yükledim o tamam yazılımı yüklemeden bot yükledim yazılımdan sonrada bot yükledim sorun ise cıhazı her acıp kapadığım zaman kumandanın üzerinde tv sat tuşuna basmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeş, tv' nde scart kablo girişi yoksa bu yazılımlarda her açıp kapamada tv/sat tuşuna basman gerekiyor. Scart kablo girişin varsa bunlarla hiç uğraşmamanı öneririm. Ses ve görüntü açısından mükemmel.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşk ama Scart calışmıyor yardımınız için tşkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emeği geçen herkese teşekkürler. 11400 cim, DISEqC motorla kullanıyorum. Yeni menüde uydu eklemesinde sıkıntı çekiyorum. Menü kullanımına nereden ulaşabilirim, yardımcı olabilirmisiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı egee Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Emeği geçen herkese teşekkürler. 11400 cim, DISEqC motorla kullanıyorum. Yeni menüde uydu eklemesinde sıkıntı çekiyorum. Menü kullanımına nereden ulaşabilirim, yardımcı olabilirmisiniz.
    Kardeş alıcında Aciko yazılımı yüklü ise LNB Konfiksiyonu yazan yere okey dediniz mi uydu eklemeyle ilgili bölüm var. Orda yazılanlara göre uydunu eklersin. Kolay gelsin, iyi seyirler.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeni program çıktı mı ?

Sayfa 23/53 İlkİlk ... 13141516171819202122232425262728293031323348 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri