Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 31/53 İlkİlk ... 6212223242526272829303132333435363738394041 ... SonSon
528 sonuçtan 301 ile 310 arası

Konu: GoldMaster 11300 CI-20300 CI 11400-20400-30300- 14112006 (Aciko Menulu)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayseko Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan arkadasım 20300 ci model cihazım var yazılımı 05-04-2006 .Bissle şifrelenmiş turksat kanallardan en fazla iki kanalı izleyebiliyorum (örnek *****, tv 8 ) diğer kanalları izlemem için ***** nun veya tv 8 in keyini silip üzerine nba tv veya ntv nin keyini yazıpta izliyorum birinci mesaj daki yazılımı atarsam hepsini birden izleyebilirmiyim teşekkür ederim
    iZLERSİNİZ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

11200 yok mu acele yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayyuzlum Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    11200 yok mu acele yardım
    11200 FTA cihaza guncel yazılım nisan ayına ait var onun dısında yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok teşekkür ederim serkan arkadasım yazılım super ellerine sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar selam
    Ben de bu yazılım yüklü (cihazım GM11300 Ci) Dünakşam Yerli Bıss kanallarında sifreli mesajı geliyordu. Şu an için son durum ne bilmiyorum. Şifre mi değiştirdiler . Forumlara bakıyorum bu konu ile ilgili herhangi bir mesaj trafiği olmadığı için acaba cihazımda mı bir sorun var diye yazıyorum.
    Şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı stnevel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar selam
    Ben de bu yazılım yüklü (cihazım GM11300 Ci) Dünakşam Yerli Bıss kanallarında sifreli mesajı geliyordu. Şu an için son durum ne bilmiyorum. Şifre mi değiştirdiler . Forumlara bakıyorum bu konu ile ilgili herhangi bir mesaj trafiği olmadığı için acaba cihazımda mı bir sorun var diye yazıyorum.
    Şimdiden teşekkürler
    Hayır sorun yok kanallarda devam ediyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gold master 11400 cım

Selam Siteye yeni kayıt oldum. Evde kullandığım 11440 cım gold master uydu alıcım var, bilgisayar ve internetimde var ama uydu alıcısına yazılım nasıl yüklenir banada öğretirseniz sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mustafa35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selam Siteye yeni kayıt oldum. Evde kullandığım 11440 cım gold master uydu alıcım var, bilgisayar ve internetimde var ama uydu alıcısına yazılım nasıl yüklenir banada öğretirseniz sevinirim.
    arkadaşım biraz araştırmacı olmak lazım.Siteye bir göz atmanız yeterli..
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaslar,40400ci için yeni keyler varmi?yardim tskler!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Nasıl Yani?

Alıntı teoserif Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm arkadaslar,40400ci için yeni keyler varmi?yardim tskler!
    Ne gibi *** arıyorsun arkadaşım. Ne aradığını açık açık yazarsansize daha iyi yardımcı olabiliriz.
    Saygılar.

Sayfa 31/53 İlkİlk ... 6212223242526272829303132333435363738394041 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri