Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 32/53 İlkİlk ... 7222324252627282930313233343536373839404142 ... SonSon
528 sonuçtan 311 ile 320 arası

Konu: GoldMaster 11300 CI-20300 CI 11400-20400-30300- 14112006 (Aciko Menulu)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeni yazılımın çıkma ihtimali varmı gm 11400 cim aciko menülü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hafiza Sorunu

ArkadaŞlar Ben Bu Yazilimi BaŞariyla YÜkledİm (goldmaster 13300 Ci)fakat;

1- Öncelİkle DenİldİĞİ Gİbİ Mavİ Acİko MenÜsÜ Olmadi. Cİhazimin MenÜsÜ Aynen Kaldi.
    2- Sadece Bİss Yerİ Bİss&cw Oldu.
    3- Yerlİ Şİfrelİ Kanallari İzlİyordum Ama Cİhazi Kapatip AÇtiĞimda Hepsİ Şİfrelİye DÖnÜyor. Bİss BÖlÜmÜnde Keylerİ OlduĞu Halde.

Yenİden İzleyebİlmem İÇİn Yazilimi Yenİden YÜklemem Gerekİyor.

Şİmdİ Ustalara Soruyorum Ne Olacak Benİm Bu Halİm. ÇÖzÜm Getİrmenİz Umuduyla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sezarix Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ArkadaŞlar Ben Bu Yazilimi BaŞariyla YÜkledİm (goldmaster 13300 Ci)fakat;

1- Öncelİkle DenİldİĞİ Gİbİ Mavİ Acİko MenÜsÜ Olmadi. Cİhazimin MenÜsÜ Aynen Kaldi.
    2- Sadece Bİss Yerİ Bİss&cw Oldu.
    3- Yerlİ Şİfrelİ Kanallari İzlİyordum Ama Cİhazi Kapatip AÇtiĞimda Hepsİ Şİfrelİye DÖnÜyor. Bİss BÖlÜmÜnde Keylerİ OlduĞu Halde.

Yenİden İzleyebİlmem İÇİn Yazilimi Yenİden YÜklemem Gerekİyor.

Şİmdİ Ustalara Soruyorum Ne Olacak Benİm Bu Halİm. ÇÖzÜm Getİrmenİz Umuduyla...
    Mesajlarda anlattık ama okumadınız tabiki.Bazı pc ler dosyayı gormuyor.Siz boot dosyasını sürekli atıp durdunuz cihazına.Yazılım dosyasını tek basına masa üstüne alın öyle deneyiniz lütfen.Yada dosya ismini kısaltınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaslar sız forumdakı yazıları ıyı okumadan yazılım yuklemeye calısıyorsunuz bu yuzden hata yapıyorsunuz lutfen yazılanb yazıları ıyı okuytunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan yılmaz bende goldmaster 11400 cım var yazılımı denedim olmadı problem ne olabilir usta boot atıyorum en sona geliyo öle duruyor 5 dk bekledimm bitmedi.sonra yazılıma geçtim oda hiç başlamıyo nerde hata yaptım acaba acil yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bunu Bir Dene Bakalım

[QUOTE=sersin;89918]serkan yılmaz bende goldmaster 11400 cım var yazılımı denedim olmadı problem ne olabilir usta boot atıyorum en sona geliyo öle duruyor 5 dk bekledimm bitmedi.sonra yazılıma geçtim oda hiç başlamıyo nerde hata yaptım acaba acil yardım[/QUOT

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kardeş yukarıda verdiğim linkte GM 11400 cimin emusuz orijinal yazılımı var. Yazılımı indir ve masa üstüne çıkart. Eğer boot dosyasını almıyorsa sadece orijinal yazılımı yüklemeye çalış. Kolay gelsin, iyi seyirler.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sersin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan yılmaz bende goldmaster 11400 cım var yazılımı denedim olmadı problem ne olabilir usta boot atıyorum en sona geliyo öle duruyor 5 dk bekledimm bitmedi.sonra yazılıma geçtim oda hiç başlamıyo nerde hata yaptım acaba acil yardım
    Çihazına yazılımı ve boot dosyasını yazılım ve boot yükleme yerinden yükleme yapınız.Kanal listesi bölümünden yazılım yükleme yapmayınız.Çihazınız yazılımı almaz.Yazılım dosyası ve yükleme programını masa üzerine çıkartınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar yazılımda cw desteği yok galiba sirius'daki hustleri açmıyor.Bu yazılımla sirius'u seyredebilen var mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı admiral Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar yazılımda cw desteği yok galiba sirius'daki hustleri açmıyor.Bu yazılımla sirius'u seyredebilen var mı?
    Hustler tv izlemek için dosya yüklemek istiyorsanız.Açiko 5225 SKY yazılımıda yükleyebilirsiniz.Bu yazılım hustler tv açıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar merhaba
    Bazı zamanlarda ***view FreexTV ve MCT kanallarının şifreleri verilmekte. Bu yazılımda ***viewlerin *** satırları mevcut ancak diğerlerini seyretmek istersek identlerini eklememiz mi gerekiyor yok sa ilk satıra şifresini girerek mi izlememiz gerekiyor?

Sayfa 32/53 İlkİlk ... 7222324252627282930313233343536373839404142 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri