Teşekkur: 0
ya kardeş ellerinize sağlık denedim de açılan hiçbir kanal göremedim . bu yazılımla açılması gereken kanallar hangileri ?
Teşekkürler bu sefer uzun sürdü
Arkadaşlar yazılımı akşam saatlerinde GM11400 cime yükledim. Yazılımın sadece RF çıkışı düzeltilmiş. Ama şimdiye kadar tüm uğraşılarıma rağmen biss kanallarını çalıştıramadım. Hatta orda yazılı olan basket kanalının kendi şifrelerini girmeme rağmen açılmadı. Serkan kardeşimin dediği gibi kanal geçişleri filan sorunsuz geçişler yapıyor. Eksradan bir kanal açmıyor. Yine emu ile açılan kanallar bazen şifreli gösterebilir. Yapacağınız cihazı kumandadan kapatıp açmanız o kadar. Ama diyorsanız ki bissler benim için önemli değil; yükleyip bakın keyfinize. İyi seyirler.
Saygılar.
Konu emmi tarafından (24-12-2006 Saat 03:57 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar 11300CI için 30300CI yazılımını atabilirmiyiz.
bir bu yazılım eski yeni değil bu bir editlnmiş yazılım ikincisi ise insanlar aciko yazılımı kullanırsa daha isabatli olur nedenmi sebebi şu bir premyerleri acko yazılımı destekliyor acikoda açık iki gm bis iki satır çalışıyor acikoda ***vievler dahil hapsi var bilginiz olsun bu yazılımın bir artısı yok eksisi var amaç bilgilendirmek bilgi paylaşmak
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri