Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 36/53 İlkİlk ... 11262728293031323334353637383940414243444546 ... SonSon
528 sonuçtan 351 ile 360 arası

Konu: GoldMaster 11300 CI-20300 CI 11400-20400-30300- 14112006 (Aciko Menulu)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    zalim usta çok sağol çok iyi oldu bu dosyaları vermen 14 11 tarihli yazılımlarda bür sürü hata vardı inşallah bu dosyalar sorunsuzdur hizmetine büyük saygı duyuyorum jüpitek serisi kulanan binlerce kulanıcı adına tekrar çok çok teşekürler saygılar
    Valla öyle sadece supersatforumda 1000 i aşkın uye goldmaster kullanıyor.İnşallah yazılım sorunsuzdur..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya kardeş ellerinize sağlık denedim de açılan hiçbir kanal göremedim . bu yazılımla açılması gereken kanallar hangileri ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı senfield25 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya kardeş ellerinize sağlık denedim de açılan hiçbir kanal göremedim . bu yazılımla açılması gereken kanallar hangileri ?
    Diğer yazılımlarda sorun vardır.Bu yazılımlarda sorun ortadan kalkmış bir nevze.siriustaki kanalların açılmaması ve yazılımın geçiçiligini kaybetmesi gibi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Diğer yazılımlarda sorun vardır.Bu yazılımlarda sorun ortadan kalkmış bir nevze.siriustaki kanalların açılmaması ve yazılımın geçiçiligini kaybetmesi gibi..
    acıkonun 7 temmuz tarıhli yazılımdada bu sorun vardı yazılımlar belırli sureyle çalışıyor bu bılerekmi yapılıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler bu sefer uzun sürdü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar yazılımı akşam saatlerinde GM11400 cime yükledim. Yazılımın sadece RF çıkışı düzeltilmiş. Ama şimdiye kadar tüm uğraşılarıma rağmen biss kanallarını çalıştıramadım. Hatta orda yazılı olan basket kanalının kendi şifrelerini girmeme rağmen açılmadı. Serkan kardeşimin dediği gibi kanal geçişleri filan sorunsuz geçişler yapıyor. Eksradan bir kanal açmıyor. Yine emu ile açılan kanallar bazen şifreli gösterebilir. Yapacağınız cihazı kumandadan kapatıp açmanız o kadar. Ama diyorsanız ki bissler benim için önemli değil; yükleyip bakın keyfinize. İyi seyirler.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (24-12-2006 Saat 03:57 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar 11300CI için 30300CI yazılımını atabilirmiyiz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yecer77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar 11300CI için 30300CI yazılımını atabilirmiyiz.
    atabilirsin kardeş olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir bu yazılım eski yeni değil bu bir editlnmiş yazılım ikincisi ise insanlar aciko yazılımı kullanırsa daha isabatli olur nedenmi sebebi şu bir premyerleri acko yazılımı destekliyor acikoda açık iki gm bis iki satır çalışıyor acikoda ***vievler dahil hapsi var bilginiz olsun bu yazılımın bir artısı yok eksisi var amaç bilgilendirmek bilgi paylaşmak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı amedeus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bir bu yazılım eski yeni değil bu bir editlnmiş yazılım ikincisi ise insanlar aciko yazılımı kullanırsa daha isabatli olur nedenmi sebebi şu bir premyerleri acko yazılımı destekliyor acikoda açık iki gm bis iki satır çalışıyor acikoda ***vievler dahil hapsi var bilginiz olsun bu yazılımın bir artısı yok eksisi var amaç bilgilendirmek bilgi paylaşmak
    Bu konuda haklısınız.Ben deneme fırsatım olmadı çünki cihazı degiştirdim ama bildigim kadarıyla illaki bir eksik bırakacaklardı vede öyle olmuş:00000004:

Sayfa 36/53 İlkİlk ... 11262728293031323334353637383940414243444546 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri