Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/53 İlkİlk 123456789101112131415161732 ... SonSon
528 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: GoldMaster 11300 CI-20300 CI 11400-20400-30300- 14112006 (Aciko Menulu)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Goldmaster cihazlara Açiko yazılımı yüklediginiz zaman ilk önce kanal listesini menü 5679 yaparak cihazınıza kayıt yapabilirsiniz.sonra cihazınızı fabrika ayarlarına döndürün.menü 6382 veya modül arabirimi bölümünden *** bölümüne girip keyleri resetleyin.sonra menü 7777 yapıp keyleri aktif hale getirin.menüye basınca sağ köşede yeşil ışık yanması gerekir.sonra çihazı kapatıp açınız.istediginiz kanallar açılır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yazılım yükleme

Arkadaşlar anlamadığım birşey var, 11400 e yazılım ve boot atarken 11400 loaderınımı kullanıyoruz, ayrıca sıralama şu şekildemidir,

1 .11400 loaderı ile aciko boot atılır
    2. 11400 loaderı ile 5225 sky yazılımı atılır
    3. 11400loaderı ile aciko boot tekrar atılır,
    4. Sonra menu 777 ile emu aktif hale getirilir
    5. 6382 ile keyler resetlenir,

sıralama ve kullanılacak yazılımlar bu şekildemi arkadaşlar, hata varsa düzeltirmisiniz. Teşekkürler.>

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emeği geçen herkese teşekkürler.Ustalarım benim bir kaç sorum olacak.Şimdiye kadar hiç aciko yazılımı atmadım.gm 11400 cım cihaz var.Bir sorun olmaz dimi?Bir de hotbirdde fullx 'ler uçtu.Galiba firma mahkemelikmiş.Astrada çıkıyor diyorlar.yeni çanak mı alıcaz?bende 2 tane var. biri hotbirde bakıyor. Şimdi yönetici de izin vermez binanın tepesine çıkalım diye.Balkona da bir çanak alalım mı ? Yoksa bekleyelim mi? Ustalardan önerilerini bekliyorum.SAYGILARIMLA...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gboga Nickli Üyeden Alıntı
    Emeği geçen herkese teşekkürler.Ustalarım benim bir kaç sorum olacak.Şimdiye kadar hiç aciko yazılımı atmadım.gm 11400 cım cihaz var.Bir sorun olmaz dimi?Bir de hotbirdde fullx 'ler uçtu.Galiba firma mahkemelikmiş.Astrada çıkıyor diyorlar.yeni çanak mı alıcaz?bende 2 tane var. biri hotbirde bakıyor. Şimdi yönetici de izin vermez binanın tepesine çıkalım diye.Balkona da bir çanak alalım mı ? Yoksa bekleyelim mi? Ustalardan önerilerini bekliyorum.SAYGILARIMLA...
    Çihazına ilk önce boot dosyası yükleyeceksin sonra açiko 5225 cım yazılımı sonra yine boot dosyası yükleyeceksin.Astra uydusundaki fullx3 kanalı şu an açıktır.Hortbird uydussundaki fullx kanaları ne olocağı belli degil.Açiko 5225 cım yazılımı şu an sirinüs uydusunda 12111 yatay 27500 frekansında iki tane ***** yayını vardır.Uydu konusunda tercih sizindir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seyfu Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar anlamadığım birşey var, 11400 e yazılım ve boot atarken 11400 loaderınımı kullanıyoruz, ayrıca sıralama şu şekildemidir,

1 .11400 loaderı ile aciko boot atılır
    2. 11400 loaderı ile 5225 sky yazılımı atılır
    3. 11400loaderı ile aciko boot tekrar atılır,
    4. Sonra menu 777 ile emu aktif hale getirilir
    5. 6382 ile keyler resetlenir,

sıralama ve kullanılacak yazılımlar bu şekildemi arkadaşlar, hata varsa düzeltirmisiniz. Teşekkürler.>
    Yapılacak işlemler dogrudur.Bu işlemleri yaptıkdan sonra cihazı açıp kapatınız.Bazen emuyu aktif pasif yaptığınız zaman çihazı açıp kapatmak gerekiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gboga Nickli Üyeden Alıntı
    ben yükledim ve sorun çıkmadı. gereğinde eski yazılım ile gm e dönüyorsun. menusu gm ile hemen hemen aynı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline saglık teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ya bu yazılımı 30700 sky a atarsak ne olur bi bilen varmı lütfen yardım edin ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı boran021 Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar ya bu yazılımı 30700 sky a atarsak ne olur bi bilen varmı lütfen yardım edin ...
    Yazılımı 30700 sky cihazda test etmedik.Cihazının orjinal yazılımı olmadığı için yüklemeyi önermiyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

11400 cım da çalışmıyor

Sayfa 7/53 İlkİlk 123456789101112131415161732 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri