Nasıl çalışmıyor?talimata uygun yukleyiniz lütfenafacan-1 Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkur: 0
Nasıl çalışmıyor?talimata uygun yukleyiniz lütfenafacan-1 Nickli Üyeden Alıntı
üstad cihaz gm-30400 sky bu yazılım olurmu yada olursa sorun çıkarırmı acaba.şimdiden tşk.
Onda email özelligi var sanırım .O yüzden bu yazılımın olmayacagı kanatindeyim bence yazılımı atmayınız..30300 sky da sorun olmuyor ama 30400 de olma ihtimali % 90aydın Nickli Üyeden Alıntı
selam arkadaşlar cihazım GM11400 cim dün akşam bende aciko menüsünü yükledim ancak kanallarda herhangi bi değişiklik olmadı birara multiler geldi tekrar gitti gm 11400 cim menüsünden farkının ne olduğunu anlayamadım bu menünün yazılım konusunda bir farklılık yok gibi sifreli kanalları izleyemezsek yüklemenin bi mansası yok bence yada izlenebilen kanallar varsa frekanslarını yazabilirmisiniz (sirinüs uydusunu nasıl seredebilecez ayrıca ) ben tursat1c ve Hotbort uydularını izleyebiliyorum
Nasıl farkı yok hotbirddeki jetix ve e europe açıyor.ayrıca sirius uydusu ve tel star uydusudaki çogu kanal açılmaktadır.Daha neolsun.isteyen yukler istemeyen yuklemez :45:sonsesina Nickli Üyeden Alıntı
Sirinüs uydusuna antel takarsanız 12111 yatay 27500 ferkansındaki kanalları açar.Buradaki kanallar ***** yapın yapan; 2 tane kanal vardır.sonsesina Nickli Üyeden Alıntı
Televizyonunda AV çıkışı olmayanlar aşagıda yazılanları uygulasınlar
Yazılımda Rf çıkışı çalışıyor.Yapaçağın işlemler
Çihazını Rf çıkışından Televizyona takınız.Çihazınızı çalıştırın,Çihazın kumandasından TV -SAT tuşuna basınız.Daha sonra Tvden kanal araması yaptırın.Teşt edilmiştir.Bu sekilde izleniyor.
Açiko 5225 Cım yazılımı Goldmaster 30700 SKY da test edilmiştir.yazılımı çalışıyor.Sadece cihazın ön panelinde rakamlar çalışmıyor.Tekrar Goldmaster 30700 sky goldmaster yazılımı ile geri dönüşümü yapılıyor.İsteyen arkadaşlar yükleme yapabilirler.boran021 Nickli Üyeden Alıntı
bende gm30300 sky var şimdi bu yazılımı nasıl yükliyecegim daha önce yüklemiştim ama bu biraz farklı gibi???
Talimat 1 ci mesajda yazıyorocum200 Nickli Üyeden Alıntı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri