Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/53 İlkİlk 12345678910111213141516171833 ... SonSon
528 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: GoldMaster 11300 CI-20300 CI 11400-20400-30300- 14112006 (Aciko Menulu)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emeği geçen herkese teşekkürler.Ustalarım benim bir kaç sorum olacak.Şimdiye kadar hiç aciko yazılımı atmadım.gm 11400 cım cihaz var.Bir sorun olmaz dimi?Bir de hotbirdde fullx 'ler uçtu.Galiba firma mahkemelikmiş.Astrada çıkıyor diyorlar.yeni çanak mı alıcaz?bende 2 tane var. biri hotbirde bakıyor. Şimdi yönetici de izin vermez binanın tepesine çıkalım diye.Balkona da bir çanak alalım mı ? Yoksa bekleyelim mi? Ustalardan önerilerini bekliyorum.SAYGILARIMLA...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gboga Nickli Üyeden Alıntı
    Emeği geçen herkese teşekkürler.Ustalarım benim bir kaç sorum olacak.Şimdiye kadar hiç aciko yazılımı atmadım.gm 11400 cım cihaz var.Bir sorun olmaz dimi?Bir de hotbirdde fullx 'ler uçtu.Galiba firma mahkemelikmiş.Astrada çıkıyor diyorlar.yeni çanak mı alıcaz?bende 2 tane var. biri hotbirde bakıyor. Şimdi yönetici de izin vermez binanın tepesine çıkalım diye.Balkona da bir çanak alalım mı ? Yoksa bekleyelim mi? Ustalardan önerilerini bekliyorum.SAYGILARIMLA...
    Çihazına ilk önce boot dosyası yükleyeceksin sonra açiko 5225 cım yazılımı sonra yine boot dosyası yükleyeceksin.Astra uydusundaki fullx3 kanalı şu an açıktır.Hortbird uydussundaki fullx kanaları ne olocağı belli degil.Açiko 5225 cım yazılımı şu an sirinüs uydusunda 12111 yatay 27500 frekansında iki tane ***** yayını vardır.Uydu konusunda tercih sizindir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gboga Nickli Üyeden Alıntı
    ben yükledim ve sorun çıkmadı. gereğinde eski yazılım ile gm e dönüyorsun. menusu gm ile hemen hemen aynı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline saglık teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ya bu yazılımı 30700 sky a atarsak ne olur bi bilen varmı lütfen yardım edin ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı boran021 Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar ya bu yazılımı 30700 sky a atarsak ne olur bi bilen varmı lütfen yardım edin ...
    Yazılımı 30700 sky cihazda test etmedik.Cihazının orjinal yazılımı olmadığı için yüklemeyi önermiyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı boran021 Nickli Üyeden Alıntı
    Açiko 5225 Cım yazılımı Goldmaster 30700 SKY da test edilmiştir.yazılımı çalışıyor.Sadece cihazın ön panelinde rakamlar çalışmıyor.Tekrar Goldmaster 30700 sky goldmaster yazılımı ile geri dönüşümü yapılıyor.İsteyen arkadaşlar yükleme yapabilirler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

11400 cım da çalışmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı afacan-1 Nickli Üyeden Alıntı
    11400 cım da çalışmıyor
    Nasıl çalışmıyor?talimata uygun yukleyiniz lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üstad cihaz gm-30400 sky bu yazılım olurmu yada olursa sorun çıkarırmı acaba.şimdiden tşk.

Sayfa 8/53 İlkİlk 12345678910111213141516171833 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri