Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: tps d+ premiere sky?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 tps d+ premiere sky?

arkadaşlar elimde 11400 uydu var internetim var böyle bir güzel forum var ama bir türlü uydumu doğru düzgün kullanamıyorum sürekli okuyorum forumu ama bu terimleri anlamıyorum neyi yüklüyeceğimi bilemiyorum dolayısıyla yardımlarınızı bekliyorum.

arkadaşlar yardım edecek admin veya mod yokmu lütfen yardım edin türksat ve hotbird çanakları var teşekkürler.beklemedeyim
    Konu FaRCoN tarafından (26-07-2007 Saat 18:41 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı FaRCoN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar elimde 11400 uydu var internetim var böyle bir güzel forum var ama bir türlü uydumu doğru düzgün kullanamıyorum sürekli okuyorum forumu ama bu terimleri anlamıyorum neyi yüklüyeceğimi bilemiyorum dolayısıyla yardımlarınızı bekliyorum.

arkadaşlar yardım edecek admin veya mod yokmu lütfen yardım edin türksat ve hotbird çanakları var teşekkürler.beklemedeyim
    Bu cihaza en son yazılım 1sene önce cıktı.Hotbird üzerinde izlyeceginiz sadece srg kanalları var. Astra ve hispasat uydusunda d+ kanallarını izleyebilirsiniz ancak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki m6 music black kanalını izleyebilirmiyim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı FaRCoN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki m6 music black kanalını izleyebilirmiyim.
    Malesef hayır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım, sen gerçekten uydundan en iyi şekilde yararlanmak istiyorsan bir tane çanak daha diktir. Hispasat uydusuna veya Astra uydusuna yönlendir. Formumuzda verilen alıcıyın 04.04.2006 tarihli veya Aciko 4225skyın 24.05.2006 tarihli yazılımlarını yükle. İstediğin kadar flim, müzik ve ***** kanalları izleyebilirsin. Bence Hispasata ayarlatırsan daha iyi olur. Sen bilirsin. Sadece Hot Bird uydusunda Serkan ustanında dediği gibi SRG (İsviçre 6-7 tane) kanallarını birde alıcın kartlı olduğu için *** ViewXXX kanalını izleyebilirsin. Bilgilerinize.
    Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki bu hispasat uydusunda hangi kanallar var ve eurosport2'yi izleyebilirmiyim.birde çanağın kaçlık olması lazım.birde hemşerim bizim merkezde çekermi bu hispasat kanallar kusura bakma aklıma geldikçe soruyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki bu hispasat uydusunda hangi kanallar var ve eurosport2'yi izleyebilirmiyim.birde çanağın kaçlık olması lazım.birde hemşerim bizim merkezde çekermi bu hispasat kanallar kusura bakma aklıma geldikçe soruyorum
    d+ ve cabo paketleri var emu ile izleyebilirsin bulundugun yer profilinde yazıyor sanırım manisa 1.50 cm canak olması lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya kimisi astrayı övmüş biri demiş hispasatta kayda değer yayın yok demiş napcağımı bilemiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

astra d+ yayınları keyler sürekli forumda verildiği için çok mükemmel.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya kimisi astrayı övmüş biri demiş hispasatta kayda değer yayın yok demiş napcağımı bilemiyorum
    Astra ve hispasatta d+ kanalları mevcut .Bunun yanısıra hispasatta tvcabo paketide var. 2 uyduda avantajlı Yer cekim olarak hangisi uygunse onu cevirin bence canagınızı

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri