Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 43/53 İlkİlk ... 183334353637383940414243444546474849505152 ... SonSon
528 sonuçtan 421 ile 430 arası

Konu: GoldMaster 11300 CI-20300 CI 11400-20400-30300- 14112006 (Aciko Menulu)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fulmu açık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    GM veya Acikocu arkadaşlar alıcılarınızda yeni yazılımlar varsa açamazsınız. Çünkü Nagra2'yi desteklemiyor. Bunun için GM veya Acikonun nisan, mayıs yazılımlarınını yüklemeniz gerekir. Ben öyle izleyebildim. Bilgilerinize.
    Saygılar.
    Aynen emmi ustanın dedigi gibi nisan ve mayıs ayında olan yaızlımları yukleyin.Bilgisayarımda sorun oldugu için 2 gun forum aleminden uzak kaldım neler olmuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aynen emmi ustanın dedigi gibi nisan ve mayıs ayında olan yaızlımları yukleyin.Bilgisayarımda sorun oldugu için 2 gun forum aleminden uzak kaldım neler olmuş
    hocam önemli olan konularda nisan ve mayıs yazılımı yok linki verebilirmisin sana zahmet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gecmış olsun,yakın acıko ve gm11000lere derli toplu bi yazılım çıkar inşallah saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gecmış olsun,yakın acıko ve gm11000lere derli toplu bi yazılım çıkar inşallah saygılar
    Nisan yazılımını foruma koyacam.Alırsınız oradanda benim pcde format atıldıgı için hiç bir şey kalmadı malesef. Cd lerde yedekler duruyordu bakalım buradan haber verecem nisan yazılımlarında sorun yoktur inşallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla hocam aradım ama bulamadım nısan yazılımını

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aykuttse Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla hocam aradım ama bulamadım nısan yazılımını
    Dosyaların en altında verdim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı haray Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazılımı yükledim hiç bişe farkketmedi şunu açıyo bunu açıyo demişsiniz ama sadece xxx i açıyo onuda zaten her yazılım açıyo nerdeyse boşa zaman kaybettirip uğraştırıyorsunuz insanları
    Okuması yazması kıt ve okuduğunu anlamayan kardeşim adamın tepesinde cinlere düğün, bayram ettirmeyin.
    Serkan ustanın dediği gibi size bu yazılımı zorlamı yüklettiler. İnsan alıcısıyla ilgili böülümü bir inceler, yazılımın özelliklerine bakar yükler. Ben bir sade üye olaraktan üç-dört yere (GM ve Aciko bölümleri) yazılımla ilgili yazı yazdım. Ama okumadın ki. Ulan kazılmış bir çukur görseniz, hazır mezar diye içine yatacaksınız. Kardeş işine gelmiyorsa, beğenmiyorsan alıcına yüklediğin yazılımımızı geri ver olsun bitsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lütfen net bir cevap verin bu yazılımlar acıko mu goldmaster yazılımlarımı yükledigimize degecekmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ahmak51 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    lütfen net bir cevap verin bu yazılımlar acıko mu goldmaster yazılımlarımı yükledigimize degecekmi
    İzleyeceğiniz Uduya göre yazılım yüklemeniz gerekiyor.Hangi uyduları izlemek istiyorsunuz.

Sayfa 43/53 İlkİlk ... 183334353637383940414243444546474849505152 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri