Size göre emeklilik yaşı fazla degilmi.benim 6 yıllık sigortam var emekli olacagım tarihe baktım 2041 görunuyor yani 35 yıl sonrayani 61 yasında falan bu yaş oranı çok fazla degilmi??
Size göre emeklilik yaşı fazla degilmi.benim 6 yıllık sigortam var emekli olacagım tarihe baktım 2041 görunuyor yani 35 yıl sonrayani 61 yasında falan bu yaş oranı çok fazla degilmi??
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
hemde aşırı fazla yaniSerkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Tabiki fazla 65 yasında insan yaşlı olur nasıl çalışacakki.En uygun yaş 45-50 civarı
o yaşdan sonra emekli olsan ne olmasan ne zaten o yaşdan sonra ne kadar yaşarki insan..
Yani..Bu yasanın degişmesi lazım halada artırmaya çalışıyorlar:46:alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı
Daha çok iner çıkar. Özellikle seçim öncesi düşer. Sonra çıkar.
devlete ödenen primler boşa gidecek yaw adamlarda zaten onun üzerine yatmaya çalıştığı için yükseltiyo yaşıalperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Bugünlerde hiç prim ödemeden emekli olanları gördükçe ...
Bir hoş oluyor insan. Yazıklar olsun hainlere.
abi adam ölür hala maaşı yoktur ve prim yatırmaya devam ediyordur bir bakmışsın öldükten seneler sonra mezardan izin alabilirse emeklilik maaşını almaya gidebilir
yok böyle bir sistem avrupada boyle değil ama maalesewf bizim ülkemizde oyle..
selametle..
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
sizler alismistiniz erken emeklilige avrupada senelerdir 60 ustunde 45 50 yasindaki insan is hayatinin en tercubeli ve verim getiren zamani tum avrupa devletrine bakin hic birinde turkiyedeki gibi genc emeklilik yok.Erken emekli oluyorsunuz ve birde emeklilikle beraber tekrar calisiyorsunuz ve boylelikle bir kisinin yerini almis oluyorsunuz avrupada buda yok calis istersen ama kazanmis oldugun kazanci kadar emeklilik maasindan kesilir. Erken emeklilik zengin devletlerde bile yok Amerikada emekli olupta calismak icin yollara dusen yaslilar cok karavanlar ve Mobilhomlarda yasiyorlar sonra isleyen demir paslamaz demisler atalarimiz.saygilar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri