Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/9 İlkİlk 123456789 SonSon
87 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Emeklilik yaşı çok fazla degilmi?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aynen bende katılıyorum 65 de emekli olacaksın yaşarsan tabii meclis 2 dönem seçilen emekli sayılıyordu daha varmı acaba bu sistem önce onlar kendilerini bir düzeltsin sonra vatandaşa gelsin adamlar dünyada en çok makam otosuna sahip herşey modern uçakları bile son sistem bir yazıda İngiltere başkanıda ATA uçağının aynısından istemiş adama cevap hazine sorumlularından gelmiş eğer çok istiyorsanız kendiniz alın demişler bizim böyle olayları yaşamamız için daha 40 fırın ekmek yememiz lazım EY TÜRKİYE NE KADAR ZENGİN BİR MİLLETMİŞSİN bunca sene kaynakların hiç bitmedi be!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı COEMAR Nickli Üyeden Alıntı
    Aynen bende katılıyorum 65 de emekli olacaksın yaşarsan tabii meclis 2 dönem seçilen emekli sayılıyordu daha varmı acaba bu sistem önce onlar kendilerini bir düzeltsin sonra vatandaşa gelsin adamlar dünyada en çok makam otosuna sahip herşey modern uçakları bile son sistem bir yazıda İngiltere başkanıda ATA uçağının aynısından istemiş adama cevap hazine sorumlularından gelmiş eğer çok istiyorsanız kendiniz alın demişler bizim böyle olayları yaşamamız için daha 40 fırın ekmek yememiz lazım EY TÜRKİYE NE KADAR ZENGİN BİR MİLLETMİŞSİN bunca sene kaynakların hiç bitmedi be!!!
    Katılmamak eldemi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sımdı 33 yasındayım basamak 2 deyım bagkurdan emeklı olabılmek ıcın 60 yasını doldurmak sart bagkur basamagı 24tane bılıyorum prım odemem bıle bıtse yıne emeklı olamıyorum hıııh valla acaba dıyorum saglık prımlerını yatırsamda emeklılık prımını ıptal ettırmek mumkunmu onuda ozel emeklılık sırketınden halletsek en azından azamı onda emeklı olabılmek ıcın 10yılı doldurmak yetıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beyler bizlere degişim gerek yalanmı imf mi ülkemizi yönetiyo anlamadım gitti ya bu yasa mezarda emeklilik yalanmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar sizlere sorarım hangi özel sektör 50 60 yaşındaki insanları çalıştırırki kapıda bekleyen binlerce genç insan varken çoğu zaten işçi çıkarıyor 40 yaşından sonra iş bulmak nerdeyse imkansız. biz önce emeğe saygıyı öğrenmemiz lazım ama nerde genç insanların emekleri sömürülüyo 3 paraya. birilerinin bi zamanlar yedikleri haram lokmaları bizlerden çıkarmaya çalışıyorlar.neyse sinirlendim yine. emeğin ve emekçinin saygı göreceği mutlu ve müreffeh türkiye için umutla.saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercanmns Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar sizlere sorarım hangi özel sektör 50 60 yaşındaki insanları çalıştırırki kapıda bekleyen binlerce genç insan varken çoğu zaten işçi çıkarıyor 40 yaşından sonra iş bulmak nerdeyse imkansız. biz önce emeğe saygıyı öğrenmemiz lazım ama nerde genç insanların emekleri sömürülüyo 3 paraya. birilerinin bi zamanlar yedikleri haram lokmaları bizlerden çıkarmaya çalışıyorlar.neyse sinirlendim yine. emeğin ve emekçinin saygı göreceği mutlu ve müreffeh türkiye için umutla.saygılar
    erlbette haklısın okkkkkkkk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercanmns Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dediğiniz pek gerçekleşecek gibi değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazdıklarına tamamı ile katılıyorum, anca mezarda emekli olabiliriz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazdıklarına tamamı ile katılıyorum, anca mezarda emekli olabiliriz

çok doğru

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mezarda emeklilik değilde bu taaaa ahirette emekklilik sistemine döndü valla hadi mezara razıydık ondan da vazgeçtik artık nasıl bi düzen bu anlamıyorum gerçekten

en ufak bi borcumuzu geciktirdiğimizde hiç acımadan çok katı faizler alıyorlar ama hiç düşünmöüyorlar bu insanlar bu paraları kolay mı kazanıyor zor mu kazanıyor diye!!!

ondan sonra yok hırsızlık artmış yok mafya çoğalmış isyan ediyor herkes ama bunlara teşvik edenleri de bi düşünmek lazım (hırsızlığı ve mafyayı onayladığım falan da yok ayrıca )

Sayfa 3/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri