Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/9 İlkİlk 123456789 SonSon
87 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Emeklilik yaşı çok fazla degilmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar konuya bede katılıyorum en ucuz ınsan herhalde turkıuyede zaten yaş ortalaması her gaçen gun duşuyor 25 sene çalış pırım ode bıde yaş sınırı yokmu 55 olacaksın pekı yamadalyanın obur yuzu bu yasayı hazırlayanlar vıjdanları nekadar rahat * bır donem seçılmış mılletvekılı iki yıl meclıste kalsa super emeklı oluyo adale bunun neresınde hepsıne kırmızı kart::49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar köşemiz hayırlı olsun bildiğimiz kadarıyla ve kaynaklardan yardıma hazırm.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haklısın arkadaşım da bunları sonuçta biz seçiyoruz bizde hata yokmu.bence primi dolan herkes emekli olmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bız seçıyoruz ama bız yemın etmıyoruz seçılmışler edıyor ne kadar yemınlerıne sadık kalıyorlar yoksa çikarlarınami bu ulke duzelmezzzz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tüm arkadaşlara selamlar ben 01/01/1983 sigorta girişliyim ve 21/03/1694 doğumluyum benden 5150 gün prim istiyorlar 7100 gün yatırılmış primim var 25 yıl doldur diyorlar 06/07/2007 de 25 yılda doluyor ama sen emekli olamazsın 2011 beklemen gerekiyor diyorlar ve beyler kendileri 2 yılda en üst kademeden kıyak emekli oluyorlar Allah aşkına adaletmi bu eskişehirden sevgiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ateş bır kıvılcımdan ıbarettır golerde damlaya damlaya oluşur hekes goruşunu beyan ederse belkı bırılerının vıjdanları sızlar gerçı onlarda oyle bır duygu yokki genede gun doğmadan neler doğar allah sonumuzu hayırli etsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ülkemiz çok güzel bir ülke..fakat ülkemizdeki ileri gelenler kendileri ve yandaşları olmak üzere tam bir beylik sürüyorlar.asgari ücret olsun emekli maaşı olsun hepsi eksilerde bu gün asgari ücretle çalışmak zorunda olan kişiler sadakaya muhtaç durumdadır.tabiki umudumuz belki düzelir diye.eee nede olsa umut fakirin ekmeği......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim sigorta girişim 1983 1 ayın 3 prim olarak 5150 gün isteniyor yıl olarakta 25 yıl dolacak deniyor şu anda 7200 gün primim var 25 yılıda doldurdum ama yaşım 44 yaşın küçük 47 yaşına kadar çalışacaksın diyorlar herşeyim tamam ama yaş ufak geliyor peki buna nedersiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs

Alıntı yuksel63 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim sigorta girişim 1983 1 ayın 3 prim olarak 5150 gün isteniyor yıl olarakta 25 yıl dolacak deniyor şu anda 7200 gün primim var 25 yılıda doldurdum ama yaşım 44 yaşın küçük 47 yaşına kadar çalışacaksın diyorlar herşeyim tamam ama yaş ufak geliyor peki buna nedersiniz
    yine sizin iyiymiş beyefendi....3 yılla kurtarıyosunuz....7-8 yıl beklemesi gerekenler var benim çevremde....bi işi alt yapısız yaparsan böyle olur.....sanki biz almanyayız isveçiz,tüm sosyal haklarımız mükemmel,sağlık sistemimiz harika,onun için emeklilik yaşı 65.....evet oralarda yaş 65 gerekiyo...ancak adamların her şeyi sağlam olduğu için 65 yaşını bitirmiş birisine 'artık sen yaşlısın ,çalışamazsın,geçimini sağlamak için al sana ömrünün sonuna kadar yaşlılık maaşı' diyorlar...adamın 'kenara ölüm kalım parası bi kaç kuruş atayım' gibi bi derdi olmamışki hiç.....tabiiki orada 65 yaş gayet doğal.....adam hastaneye yatıp ameliyat olduğunda bakacak kimsesi olmadığı zaman devlet o adamın evine hemşire tahsis ediyor...bizde standart sağlık hizmetleri bile doğru düzgün verilemezken bir insanın 65 yaşına kadar yaşayabileceğini nasıl garanti ediyorlar onu anlayabilmiş değilim.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercanmns Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar sizlere sorarım hangi özel sektör 50 60 yaşındaki insanları çalıştırırki kapıda bekleyen binlerce genç insan varken çoğu zaten işçi çıkarıyor 40 yaşından sonra iş bulmak nerdeyse imkansız. biz önce emeğe saygıyı öğrenmemiz lazım ama nerde genç insanların emekleri sömürülüyo 3 paraya. birilerinin bi zamanlar yedikleri haram lokmaları bizlerden çıkarmaya çalışıyorlar.neyse sinirlendim yine. emeğin ve emekçinin saygı göreceği mutlu ve müreffeh türkiye için umutla.saygılar
    yazdıklarına tamamı ile katılıyorum, anca mezarda emekli olabiliriz

Sayfa 4/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri