arkadaşlar emeklilik yaşı fazla degil.. bence erkekler 95 kadınlarda 90 yaşında emekli olmalı:624ok: böyle olursa belki bir ihtimal devletin sosyal kurumları kurtulabilir:00000004: ve emeklilerimiz hakettigi maaşı ve itibarı görür.. eger bu yaşı yakalayabilirlerse.!! ve emekli olduktan sonra uzun yıllar rahat ederler emekliligin keyfini çıkarırlar.:pepper: kimbilir belkide aldıkları maaşla şöyle bir Türkiye turu atıp yerli turizmi canlandırabilirler..
tabiki bunlar şaka..
.........................................................................
ne yapmak istediklerini anlamakta güçlük çekiyorum.. bunların türkiye gerçeklerinden hiçmi haberi yok..65 yaşında emeklilik:crashs:
memleketimizde ortlama ömür 68-70
yani 35-40 yıl prim ödeyecen ve sana eger yaşarsan 4-5 yıl maaş verecekler.
ödedigin primin çeyregini bankada biriktirsen 25 yıl emekli maaşını almaya tenezzül bile etmessin.. bu nasıl sosyal devlet bu nasıl adalet..
hani bir zamanın süper emeklileri....
bunlar bence sadece kendilerini düşünüyor.. sıradan işçilerin hiç bir önemi yok onlar için.. onlar mecliste bir kaç kez üstüste seçilince zaten emekli oluyorlar..
ama onlara kızmıyorum.. bütün suç bizlerde.. hakkını aramazsan böyle olur bence..!!!
aman sakın fazla hak aramayada kalkmayın canım memleketimizde .. sonra tüm gerçekleri ögrenirsiniz..!!!!!! elinizde olanlardan bile mahrum kalabilirsiniz..!!
benim duygu ve düşüncem bunlar...
saygılar
Yer imleri