Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/9 İlkİlk 123456789 SonSon
87 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Emeklilik yaşı çok fazla degilmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Tamerk Nickli Üyeden Alıntı
    sizler alismistiniz erken emeklilige avrupada senelerdir 60 ustunde 45 50 yasindaki insan is hayatinin en tercubeli ve verim getiren zamani tum avrupa devletrine bakin hic birinde turkiyedeki gibi genc emeklilik yok.Erken emekli oluyorsunuz ve birde emeklilikle beraber tekrar calisiyorsunuz ve boylelikle bir kisinin yerini almis oluyorsunuz avrupada buda yok calis istersen ama kazanmis oldugun kazanci kadar emeklilik maasindan kesilir. Erken emeklilik zengin devletlerde bile yok Amerikada emekli olupta calismak icin yollara dusen yaslilar cok karavanlar ve Mobilhomlarda yasiyorlar sonra isleyen demir paslamaz demisler atalarimiz.saygilar
    arkadaşım avrupanın yaşam şartlarıyla Türkiyenin yaşam şartları aynımı...
    oradaki insanlar yağ kaymakla besleniyo zengin olduğu için ve dolayısıyla ortalama ölüm yaşı daha yükseklere çıkıyo onların ortalama ölüm yaşı 90-95 bizde ise 60-65 onlarda 60 yaşında emekli olunması doğal ama bizde değil....ayrıca Türkiye avrupanın bütün koşullarını sağlamışmıki avrupanın şartlarına göre yönetiliyo....bunlar saçmalık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    Tabiki fazla 65 yasında insan yaşlı olur nasıl çalışacakki.En uygun yaş 45-50 civarı
    İşe bastonla gidecek demektir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla arkadaşlar en zoruma giden ne biliyormusunuz borç harç aylığını yatırıyorsun borcun olmuyor adam hiç pirim yatırmıyor bir af çıkıyor noluyor ozaman zamanında yatıran enayi :crashs: :crashs: oluyor birde zamanında yatıranlara bir indirim olsa baride gönlümüzü alsalar

emeklilik yaşıda baya uzun olmaz vallahi

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet emeklilik yaşı çok fazla tepki göstermedikçe,elimizdeki var olan hakları almaya devam edeceklerdir fransada 2 -3 ay önce gençler tepkilerini ortaya koydular.yasa geri çekildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar emeklilik yaşı fazla degil.. bence erkekler 95 kadınlarda 90 yaşında emekli olmalı:624ok: böyle olursa belki bir ihtimal devletin sosyal kurumları kurtulabilir:00000004: ve emeklilerimiz hakettigi maaşı ve itibarı görür.. eger bu yaşı yakalayabilirlerse.!! ve emekli olduktan sonra uzun yıllar rahat ederler emekliligin keyfini çıkarırlar.:pepper: kimbilir belkide aldıkları maaşla şöyle bir Türkiye turu atıp yerli turizmi canlandırabilirler..
    tabiki bunlar şaka..
    .........................................................................
    ne yapmak istediklerini anlamakta güçlük çekiyorum.. bunların türkiye gerçeklerinden hiçmi haberi yok..65 yaşında emeklilik:crashs:
    memleketimizde ortlama ömür 68-70
    yani 35-40 yıl prim ödeyecen ve sana eger yaşarsan 4-5 yıl maaş verecekler.
    ödedigin primin çeyregini bankada biriktirsen 25 yıl emekli maaşını almaya tenezzül bile etmessin.. bu nasıl sosyal devlet bu nasıl adalet..
    hani bir zamanın süper emeklileri....
    bunlar bence sadece kendilerini düşünüyor.. sıradan işçilerin hiç bir önemi yok onlar için.. onlar mecliste bir kaç kez üstüste seçilince zaten emekli oluyorlar..
    ama onlara kızmıyorum.. bütün suç bizlerde.. hakkını aramazsan böyle olur bence..!!!
    aman sakın fazla hak aramayada kalkmayın canım memleketimizde .. sonra tüm gerçekleri ögrenirsiniz..!!!!!! elinizde olanlardan bile mahrum kalabilirsiniz..!!
    benim duygu ve düşüncem bunlar...
    saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emre DUMAN Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar emeklilik yaşı fazla degil.. bence erkekler 95 kadınlarda 90 yaşında emekli olmalı:624ok: böyle olursa belki bir ihtimal devletin sosyal kurumları kurtulabilir:00000004: ve emeklilerimiz hakettigi maaşı ve itibarı görür.. eger bu yaşı yakalayabilirlerse.!! ve emekli olduktan sonra uzun yıllar rahat ederler emekliligin keyfini çıkarırlar.:pepper: kimbilir belkide aldıkları maaşla şöyle bir Türkiye turu atıp yerli turizmi canlandırabilirler..
    tabiki bunlar şaka..
    .........................................................................
    ne yapmak istediklerini anlamakta güçlük çekiyorum.. bunların türkiye gerçeklerinden hiçmi haberi yok..65 yaşında emeklilik:crashs:
    memleketimizde ortlama ömür 68-70
    yani 35-40 yıl prim ödeyecen ve sana eger yaşarsan 4-5 yıl maaş verecekler.
    ödedigin primin çeyregini bankada biriktirsen 25 yıl emekli maaşını almaya tenezzül bile etmessin.. bu nasıl sosyal devlet bu nasıl adalet..
    hani bir zamanın süper emeklileri....
    bunlar bence sadece kendilerini düşünüyor.. sıradan işçilerin hiç bir önemi yok onlar için.. onlar mecliste bir kaç kez üstüste seçilince zaten emekli oluyorlar..
    ama onlara kızmıyorum.. bütün suç bizlerde.. hakkını aramazsan böyle olur bence..!!!
    aman sakın fazla hak aramayada kalkmayın canım memleketimizde .. sonra tüm gerçekleri ögrenirsiniz..!!!!!! elinizde olanlardan bile mahrum kalabilirsiniz..!!
    benim duygu ve düşüncem bunlar...
    saygılar
    sözlerinize sonuna kadar katılıyorum :45:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aynen bende katılıyorum 65 de emekli olacaksın yaşarsan tabii meclis 2 dönem seçilen emekli sayılıyordu daha varmı acaba bu sistem önce onlar kendilerini bir düzeltsin sonra vatandaşa gelsin adamlar dünyada en çok makam otosuna sahip herşey modern uçakları bile son sistem bir yazıda İngiltere başkanıda ATA uçağının aynısından istemiş adama cevap hazine sorumlularından gelmiş eğer çok istiyorsanız kendiniz alın demişler bizim böyle olayları yaşamamız için daha 40 fırın ekmek yememiz lazım EY TÜRKİYE NE KADAR ZENGİN BİR MİLLETMİŞSİN bunca sene kaynakların hiç bitmedi be!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sımdı 33 yasındayım basamak 2 deyım bagkurdan emeklı olabılmek ıcın 60 yasını doldurmak sart bagkur basamagı 24tane bılıyorum prım odemem bıle bıtse yıne emeklı olamıyorum hıııh valla acaba dıyorum saglık prımlerını yatırsamda emeklılık prımını ıptal ettırmek mumkunmu onuda ozel emeklılık sırketınden halletsek en azından azamı onda emeklı olabılmek ıcın 10yılı doldurmak yetıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı COEMAR Nickli Üyeden Alıntı
    Aynen bende katılıyorum 65 de emekli olacaksın yaşarsan tabii meclis 2 dönem seçilen emekli sayılıyordu daha varmı acaba bu sistem önce onlar kendilerini bir düzeltsin sonra vatandaşa gelsin adamlar dünyada en çok makam otosuna sahip herşey modern uçakları bile son sistem bir yazıda İngiltere başkanıda ATA uçağının aynısından istemiş adama cevap hazine sorumlularından gelmiş eğer çok istiyorsanız kendiniz alın demişler bizim böyle olayları yaşamamız için daha 40 fırın ekmek yememiz lazım EY TÜRKİYE NE KADAR ZENGİN BİR MİLLETMİŞSİN bunca sene kaynakların hiç bitmedi be!!!
    Katılmamak eldemi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beyler bizlere degişim gerek yalanmı imf mi ülkemizi yönetiyo anlamadım gitti ya bu yasa mezarda emeklilik yalanmı

Sayfa 2/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri