Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/9 İlkİlk 123456789 SonSon
87 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Emeklilik yaşı çok fazla degilmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar sizlere sorarım hangi özel sektör 50 60 yaşındaki insanları çalıştırırki kapıda bekleyen binlerce genç insan varken çoğu zaten işçi çıkarıyor 40 yaşından sonra iş bulmak nerdeyse imkansız. biz önce emeğe saygıyı öğrenmemiz lazım ama nerde genç insanların emekleri sömürülüyo 3 paraya. birilerinin bi zamanlar yedikleri haram lokmaları bizlerden çıkarmaya çalışıyorlar.neyse sinirlendim yine. emeğin ve emekçinin saygı göreceği mutlu ve müreffeh türkiye için umutla.saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercanmns Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar sizlere sorarım hangi özel sektör 50 60 yaşındaki insanları çalıştırırki kapıda bekleyen binlerce genç insan varken çoğu zaten işçi çıkarıyor 40 yaşından sonra iş bulmak nerdeyse imkansız. biz önce emeğe saygıyı öğrenmemiz lazım ama nerde genç insanların emekleri sömürülüyo 3 paraya. birilerinin bi zamanlar yedikleri haram lokmaları bizlerden çıkarmaya çalışıyorlar.neyse sinirlendim yine. emeğin ve emekçinin saygı göreceği mutlu ve müreffeh türkiye için umutla.saygılar
    erlbette haklısın okkkkkkkk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mezarda emeklilik değilde bu taaaa ahirette emekklilik sistemine döndü valla hadi mezara razıydık ondan da vazgeçtik artık nasıl bi düzen bu anlamıyorum gerçekten

en ufak bi borcumuzu geciktirdiğimizde hiç acımadan çok katı faizler alıyorlar ama hiç düşünmöüyorlar bu insanlar bu paraları kolay mı kazanıyor zor mu kazanıyor diye!!!

ondan sonra yok hırsızlık artmış yok mafya çoğalmış isyan ediyor herkes ama bunlara teşvik edenleri de bi düşünmek lazım (hırsızlığı ve mafyayı onayladığım falan da yok ayrıca )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bunca genç işsiz,iş bulamazken emekli yaşını yükseltiyorlar.bu nedemektir,işsizliği artırmak ve emekli'lerinde,emekli olduktan sonra emekliliğin tadını çıkartamadan meftaa olacaklar. ben bu sisteme karşıyım.
    sistem kökten bozuk arkadaşlar maalesef.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı apache33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bunca genç işsiz,iş bulamazken emekli yaşını yükseltiyorlar.bu nedemektir,işsizliği artırmak ve emekli'lerinde,emekli olduktan sonra emekliliğin tadını çıkartamadan meftaa olacaklar. ben bu sisteme karşıyım.
    sistem kökten bozuk arkadaşlar maalesef.
    Evet emeklilik yası yuksek oldugu surece işsizlik devam eder

Kullanıcı Bilgi Menüsü

DPT böyle diyor..!

Bakınız kabaca 0-20 ve 45 ve daha üstü nufüs ekonominin üzerinde çok ağır bir yüktür bu nufüs yiyici olarak geçer..! Nüfüs pramidi yapılırken ölçüt 0-20 ve 60 ve daha üstü nufüs dikkete alınır..! Türkiyede durum böyle çalışan nufusu artırmak artırmak artırmak aslında bir nebze doğru bir karar gibi ama emeklilik yaşı en az 50 olmalı 60 çok fazla..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet emeklilik yası yuksek oldugu surece işsizlik devam eder
    İşsizlik devam ettikçede emeklilik yaşı yükselir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercanmns Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dediğiniz pek gerçekleşecek gibi değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

diğcek bişi yok BURASI TÜRKİYE artık vatandaştan bi canı istenmdi artık oda istenirse bu ülkede şaşmam çünki vatan için her türlü fedakarlığı yaptık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw bana 88 gün prim yatırmışlar işden de ayrıldık 2 gün daha yatırsalar karnemi çıkartacaktım iki gün için şimdi başka bi yere girdim bi aydaha karnesiziz inşallah 1 aya kadar hasta olmam lazım olursam ayvayı yedik

Sayfa 3/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri