Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 15/06/ Türkiye'de Neler oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 15/06/ Türkiye'de Neler oluyor

"ATATÜRÇÜYÜM" DİYEN İMAM CEMAATTEN 45 MİLYAR LİRA KAZANDI!

Kayseri'de 'Atatürk'e, cumhurbaşkanına, devlet büyüklerine ve Laik Cumhuriyete' küfür ettiği iddiasıyla mahkemeye verilen ve beraat ettikten sonra karşı dava açan cami imamı, 45 bin YTL tazminat kazandı.
    15 Haziran 2006 Perşembe 00:06

Kayseri'de 'Atatürk'e, cumhurbaşkanına, devlet büyüklerine ve Laik Cumhuriyete' küfür ettiği iddiasıyla mahkemeye verilen ve beraat ettikten sonra karşı dava açan cami imamı, 45 bin YTL tazminat kazandı.

Cuma Aslantaş, Fikret Topuz ve Kasım Çoban, 6 yıl önce Kayseri Cumhuriyet Savcılığına dilekçeyle başvuruda bulunarak Argıncık Alsancak Camisi imamı Ali Aslan Koçak'ın öğle namazı çıkışında 'Atatürk'e, cumhurbaşkanına, devlet büyüklerine ve Laik Cumhuriyet'e' küfrettiği iddiasıyla şikayette bulundular.

Ali Aslan Koçak, hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı 2. Asliye Ceza Mahkemesinde beraat edince, kendisini suçlayan 3 kişi hakkında tazminat ve ceza davaları açtı.

Kayseri 4. Asliye Ceza Mahkemesi, Cuma Aslantaş, Fikret Topuz ve Kasım Çoban hakkında 'iftira ve yalancı şahitlik' yapmak suçundan 3'er ay hapis cezası verdi. Bu ceza daha sonra para cezasına çevrildi. İmam Ali Aslan Koçak, 3. Asliye Hukuk Mahkemesinde açtığı tazminat davasını da kazandı.

Mahkeme, Cuma Aslantaş, Fikret Topuz ve Kasım Çoban'ın imam Ali Aslan Koçak'a faiziyle birlikte toplam 45 bin YTL tazminat ödemesine karar verdi.

Koçak, yaptığı açıklamada 'ben çevremde Atatürkçü imam olarak tanınmaktayım. Atatürk'e hakaret etmem söz konusu bile edilemez. Bana iftira edenlere yargı en doğru cevabını verdi' dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KARISINI BIÇAKLARKEN MOBESAYA YAKALANDI!..

İzmir Konak Meydanı'nda, 8 ay önce bir kişinin kavga ettiği karısını bıçaklarken Modern Kent Bilgi ve Güvenlik Sistemi'nin (MOBESE) kameraları tarafından görüntülendiği belirlendi.
    15 Haziran 2006 Perşembe 00:06

İzmir Konak Meydanı'nda, 8 ay önce bir kişinin kavga ettiği karısını bıçaklarken Modern Kent Bilgi ve Güvenlik Sistemi'nin (MOBESE) kameraları tarafından görüntülendiği belirlendi.
    İzmir Konak Meydanı'nda 12 Ekim 2005 tarihinde meydana gelen olayda, Murat E. (34), kavga ettiği karısı Çilem E'yi (25) 8 yerinden bıçakla yaraladı.
    Kemeraltı Çarşısı girişinde bekleyen polis ekipleri Murat E'yi olay yerinde yakaladı.
    Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çilem E, tedavisinin ardından taburcu edildi.
    Bu arada, adliyeye sevk edilen Murat E, 'karısı Çilem E'nin şikayetçi olmaması' üzerine çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılırken, Murat E. hakkında, 'kamu davası' açıldı.
    Konak Meydanı'ndaki MOBESE kamerasının görüntülerini izleyen polis, Murat E.'nin karısını bıçaklama görüntülerinin kayıtlı olduğunu tespit etti.
    Olayla ilgili kamu davasının sürdüğü bildirildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

HAYAT KADININA 6 KİŞİ BİRDEN TECAVÜZ ETTİ!..

Başkentte “hayat kadınıyla zorla ilişkiye girdikleri” iddia edilen 6 kişi gözaltına alındı.
    15 Haziran 2006 Perşembe 00:07

Başkentte “hayat kadınıyla zorla ilişkiye girdikleri” iddia edilen 6 kişi gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne başvuran F.C. adındaki hayat kadını 6 kişinin tecavüzüne uğradığını iddia ederek şikayetçi oldu.
    Zorla bindirildiği araçla kaçırılarak tecavüze uğradığını iddia eden kadının ifadesi üzerine, sözkonusu aracın plakası belirlenerek, İ.Ş, Ş.Y, O.Y, A.M, M.B. ve M.K. gözaltına alındı.
    Olayda kullanılan Mercedes marka aracın, hırsızlıktan sabıkalı İ.Ş. tarafından Bahçelievle'den çalındığı ortaya çıkartıldı.
    Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği tarafından gözaltına alınan 6 kişi suçlamayı kabul etmedi.
    Gözaltına alınan kişiler F.C. ile para karşılığı anlaştıklarını, Gölbaşı'nda bir eve götürerek ilişkiye girdiklerini belirterek, para konusunda çıkan anlaşmazlık yüzünden F.C'nin kendilerini suçladığını öne sürdü.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ORGANLARIMI BAĞIŞLIYORUM" NOTU BIRAKIP EROİNLE İNTİHAR ETTİ

Fatih'te bir şahıs, girdiği cami tuvaletinde vücuduna aşırı dozda eroin enjekte ederek intihar etti.
    15 Haziran 2006 Perşembe 00:14

Fatih'te bir şahıs, girdiği cami tuvaletinde vücuduna aşırı dozda eroin enjekte ederek intihar etti.

Şahsın ölmeden önce "Çalışan bütün organlarımı bağışlıyorum" şeklinde bir de not bıraktığı öğrenildi.
    Olay, Kocamustafapaşa Marmara Caddesi üzerindeki Abdi Çelebi Camii'nin erkekler tuvaletinde meydana geldi.

Tuvalet görevlisi, içeri girdiğinde bir şahsın yerde hareketsiz yattığını görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekibinin yaptığı incelemede, Murat Bayramoğlu (30) adlı şahsın vücuduna aşırı dozda uyuşturucu enjekte ettiği ve bu nedenle hayatını kaybettiği belirlendi.

Cesedin yanında bir enjektör ve beyaz bir kağıda yazılmış not bulundu. Notta, "Bu bir intihar mektubudur. Çalışan bütün organlarımı bağışlıyorum" yazdığı öğrenildi. Olayı duyan Bayramoğlu'nun yakınları camiye koştu.
    Cesedi bulan tuvalet görevlisi, "İçeriye girdim. Bir şahsın yerde yattığını görünce koşup, durumu cami görevlilerine bildirdim" diye konuştu.

Polis şahsın intihar nedeninin belirlenmesi ve notun kendisi tarafından yazılıp yazılmadığının tespiti için soruşturma başlattı. Murat Bayramoğlu'nun cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KENENİN ISIRDIĞI İNSAN ÖLÜYOR!..

Çorum'da 2 kişi daha kene sokması ile bulaşan Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı neticesinde hayatını kaybetti.
    15 Haziran 2006 Perşembe 00:50

BÜLENT ÖZKALELİ
    ÇORUM - Çorum'da 2 kişi daha kene sokması ile bulaşan Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı neticesinde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Çorum merkeze bağlı Elicek Köyü Muhtarı Mustafa Özcan'ın eşi Aysel Özcan dün rahatsızlanarak Çorum Hasanpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaklaşık 1 hafta kadar önce kendisini kenenin ısırdığını söyleyen kadın yapılan tetkiklerin ardındandan KKKA hastalığı şüphesi ile Ankara Numune Hastanesi'ne sevkedildi. Tedavi altına alınan Özcan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Akşam saatlerinde köye getirilen 4 çocuk annesi Ayşe Özcan'ın cenazesi gözyaşları arasında köy mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze töreninden sonra İHA muhabirine açıklamalarda bulunan köy muhtarı Mustafa Özcan, eşinin köy yakınlarındaki Kızlar Meydanı adı verilen mevkiide yaklaşık 1 hafta önce kene tarafından ısırıldığını söyledi. Birkaç gün sonra rahatsızlanan ve ateşi yükselen eşini geçen hafta Cuma günü Çorum Hasanpaşa Hastanesi'ne götürdüklerini belirten Özcan, "Eşiminin hastalığının keneden kaynaklanabileceği hiç aklımıza gelmedi. Doktorlara da bu konudan hiç bahsetmedik. Eşimde bel fıtığı vardı, rahatsızlığının ondan kaynaklandığını düşündük. Muayene eden doktor zehirli ishal teşhisi koyarak, ağrı kesici iğne yaptı ve bir kaç tane de ilaç verip bizi eve gönderdi. Dün eşimin rahatsızlığı artınca tekrar aynı hastaneye götürdüm. Muayene eden doktor, serum takmak istedi ancak serum bir türlü damara gitmedi. Daha sonra yapılan tahliller sonucunda KKKA hastalığı şüphesi ile bizi ambulansla Ankara Numune Hastanesi'ne sevk ettiler. Burada tedavi altına alınan eşimi bu sabah kaybettim" diye konuştu.

2 yıl önce kene sokması sonucunda annesi Şahander Özcan'ı da kaybettiklerini anlatan Mustafa Özcan, "Eşimden 1 hafta önce, beni de aynı 3 yerde kene soktu, koparıp attım hiç bir şey olmadı. Eşimi ise sadece 1 kene sokmuştu, bu yüzden eşimin hastalığının keneden kaynaklanabileceği hiç aklımıza gelmedi" ifadelerini kullandı.

Diğer taraftan Elicek Köyü Muhtarı Mustafa Özcan, eşinin vefat ettiği Ankara Numune Hastanesi'nde yaptığı açıklamada, Çorum'un Ortaköy İlçesi'ne bağlı Oruçpınar Köyü'nde de 1 kadının kene ısırması sonucu bulaşan Kırım-Kongo hastalığından öldüğü iddia etti. Hayatını kaybeden kadının Oruçpınar Köyü'nde ikamet eden Saniye Ateş (62) olduğu öğrenildi. Bu gelişme ile Çorum'da Kırım-Kongo hastalığından hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e yükselmiş oldu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İSTANBUL'DA HASTANE MİKROBU 4 BEBEĞİ ÖLDÜRDÜ

Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Rafet Yiğitbaşı, hastanenin Yenidoğan Ünitesine hasta alımının durdurulduğunu açıkladı.
    15 Haziran 2006 Perşembe 00:53

İSTANBUL - Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Rafet Yiğitbaşı, hastanenin Yenidoğan Ünitesine hasta alımının durdurulduğunu açıkladı.
    Yiğitbaşı, İl Sağlık Müdürlüğü'nce görevlendirilen heyetle birlikte makamında düzenlediği basın toplantısında, ortada kanıtlanmış yüksek risk olmadığını söyledi.
    Ancak buna rağmen gerekli tedbirlerin alınmakta olduğunu ifade eden Yiğitbaşı, 'Yenidoğan Ünitemize hasta alımı durduruldu ve gerekli izolasyonlar yapıldı' dedi.
    Bu arada, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından görevlendirilen çocuk sağlığı ve enfeksiyon hastalıkları konusunda uzman 4 kişilik heyet de hastanede incelemelere başladı.
    Yiğitbaşı, ortada kanıtlanmış yüksek bir risk olmadığı halde hastane mekanizmaları olarak duruma el konulduğunu ve gerekli araştırmaların başlatıldığını anlattı.
    Bir gazetecinin, 'Yenidoğan Ünitesi'nde tedavisi süren bebeğini almak isteyen aile oldu mu?' sorusu üzerine Yiğitbaşı, bu konuda kendilerine iletilen bir talebin söz konusu olmadığını ve basın toplantısının ardından ailelere de gerekli bilgilendirmeleri yapacaklarını söyledi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TIR YOLCU OTOBÜSÜYLE ÇARPIŞTI: 1 ÖLÜ, 20 YARALI

Eskişehir'in Sivrihisar İlçesi yakınlarında bir yolcu otobüsü ile TIR'ın çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı.
    15 Haziran 2006 Perşembe 09:29

OKTAY ÖZDEN
    ESKİŞEHİR - Eskişehir'in Sivrihisar İlçesi yakınlarında bir yolcu otobüsü ile TIR'ın çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Sivrihisar-Ankara karayolunun 13. kilometresinde 03.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, Hacı Taştan yönetimindeki 38 RN 556 plakalı yolcu otobüsü ile Cevdet Ünlü idaresindeki 06 BLG 02 plakalı TIR çarpıştı. Kazada, otobüste bulunan Gökhan Tokdemir (19) olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Mehmet Gücüyetmez (26), Ezgi Ateş (20), Özgür Şanlı (21), Sene Bala (34), Yasin Tırakoğlu (24), Ufuk Öztepe (21), Mehmet Ali Altılar (49), Serap Çoban (24), Metin Çakmak (39), Muhammet Erdoğan (29), Harun Savaşeri (31), Cemalettin Lalak (23), Süleyman İlikli (39), Yusuf Güven Tamkan (19), Adem Karakulluklar (30), Mithat Fazlıoğlu (34), Hacı Mehmet Yakut (53), Ufuk Aydeniz (29), Naci Kılıç (44) ve Duygu Bulut (24), Eskişehir ve Sivrihisar Devlet hastanelerinde tedavi altına alındı. Trafik ekipleri kazayla ilgili incelemelerini sürdürüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

CİNAYETE SÜRPRİZ DİLEKÇE

Serkan Şahin’in ve cinayet yerinin çok sayıda fotoğrafına yer verilmiş, "Sevgiyle anıyoruz", "Onu kalbimizde yaşatacağız" gibi duygusal ifadeler kullanılmıştı. Cinayetle ilgili ciddi iddialara yer verilmişti.
    15 Haziran 2006 Perşembe 10:07

DİYARBAKIRLI vergi rekortmeni Serkan Şahin’in, yüzde 50’sine sahip olduğu mermer ocağının hisselerini devretmediği için 6 Şubat 2005’te öldürülmesiyle ilgili savcılığa, ortağı Erol Kohen’in tutuklanmasına dayanak olan bilgiler veren Hasan Berkpınar, duruşmadan bir hafta önce mahkemeye davanın seyrini değiştirecek bir dilekçe gönderdi.

Sürpriz dilekçede, Erol Kohen’le ilgili suçlamalarını reddeden Berkpınar, bu sözlerin kızgınlık anında söylendiğini belirtti. Berkpınar’ın avukatı tarafından, sanıklar yakalandıktan sonra hazırlanıp savcılığa gönderilen dosyada, Serkan Şahin’in ve cinayet yerinin çok sayıda fotoğrafına yer verilmiş, "Sevgiyle anıyoruz", "Onu kalbimizde yaşatacağız" gibi duygusal ifadeler kullanılmıştı. Cinayetle ilgili ciddi iddialara yer verilmişti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KOCASINI ÖLDÜREN KADIN EŞİNİN İHANET FOTOĞRAFLARINI VERDİ

Mahkemeye delil olarak sunulan fotoğraflar ağır tahrik kabul edildi. Eşini villada öldürmekten ömür boyu hapsi istenen kadına 17.5 yıl hapis cezası verildi.
    15 Haziran 2006 Perşembe 10:09
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Mahkemeye delil olarak sunulan fotoğraflar ağır tahrik kabul edildi. Eşini villada öldürmekten ömür boyu hapsi istenen kadına 17.5 yıl hapis cezası verildi.

SAMSUN’da 6 yıllık eşi Mustafa Taner Özman’ı (49), 29 yaşındaki Ö.A. ile birlikte yarı çıplak vaziyette yakalayıp öldüren Elmas Özman’ın (30) yargılanması sonuçlandı. Son duruşmada çok pişman olduğunu söyleyen Özman, "Böyle olmasını istemezdim. Bir anlık öfkeyle her şey gelişti" diye konuştu. Mahkeme heyeti, Özman’a, eşinin başka kadınlarla çekilen uygunsuz fotoğraflarını dikkate alarak ağır tahrik altında cinayeti işlediği gerekçesiyle 15 yıl, Ö.A.’yı tehdit etmekten 1 yıl 8 ay ve "ruhsatsız silah bulundurmak" suçundan da 10 ay olmak üzere toplam 17.5 yıl hapis cezası verdi. Özman daha sonra jandarmalar tarafından cezaevine götürüldü. 13 Ağustos 2005’te meydana gelen olayda, bir çocuk annesi Elmas Özman, kendilerine ait yazlık villada, Ö.A. adlı kadınla yarı çıplak halde yakaladığı eşini tabancayla vurarak öldürmüştü. Elmas Özman ömür boyu hapis istemiyle yargılanıyordu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ÖLÜMÜN PENÇESİNDEKİ ESRA BALAMİR ÖTENAZİ İSTİYOR

Lenf bezi ve dalağı alınan sanatçı esrarengiz bir hastalığın pençesinde. Ağrıya dayanamayan genç şarkıcı, ötanazi istiyor.
    15 Haziran 2006 Perşembe 10:35

Teşhis konulamadı
    Önce öpücük hastalığı sonra ise tüberküloz tanısı konulan şarkıcı Esra Balamir'in hastalığına, doktorları teşhis koyamıyor. 1 yıl içinde ilk olarak lenf bezleri sonra ise dalağı alınan Balamir, çektiği ağrılar nedeniyle kabus dolu günler yaşıyor. Şovmen Mehmet Ali Erbil'in doktoru Jan Claude Kayuka tarafından tedavi edilen Balamir, hastalığının belirtilerinin sadece Japonya'da bir gençte görüldüğünü söyledi. Çektiği acılara dayanamayan Balamir, "Doktorumdan ötanazi istedim" diye konuştu.

'Ölüp kurtulayım'
    Gün boyu dayanılmaz ağrılar çeken seksi şarkıcı, "Bu şekilde yaşayamıyorum. Ağrı şiddetlendiğinde ölüp kurtulmak istiyorum" diyor. Her gün 15 tane antibiyotik kullanan Balamir, ciddi kilo kaybı da yaşıyor. Hastalandığından bu yana iştahının kalmadığını anlatan Esra, "Yemek yiyememeye başladım. 48 kilodan 40 kiloya düştüm. 34 beden bol geliyordu. Sıfır bedenin bile altındaydım. Doktorum bana 'Sen sıfır değil eksi 1 bedensin' diyordu. Bir an önce iyileşmek istiyorum" ifadesini kullandı.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri