bu gün bazı kaynaklardan alınan haberlere göre dsmart yaklaşık 140 müşteri temsilcisini yani hepsini işten çıkarmış dahada işten çıkarmalar devam edecekmiş dsmarta neler oluyor acaba bilen varmı yoksa...........?![]()
bu gün bazı kaynaklardan alınan haberlere göre dsmart yaklaşık 140 müşteri temsilcisini yani hepsini işten çıkarmış dahada işten çıkarmalar devam edecekmiş dsmarta neler oluyor acaba bilen varmı yoksa...........?![]()
Tarih tekkürrür ediyor başka bi şey yok (sansui free tv)
Bence ya batacaklar,
Yada platformu satacaklar.
yazık olmuş
etme bulma dünyası
daganı sevemem kanalarınıda batsın gitsin
Konu digital_52 tarafından (21-09-2010 Saat 17:57 ) değiştirilmiştir.
zaten beleş dediler beleşte degilmiş
dt ile rekabet açısından iyiydi tabi d-smarta verdiğim parayıda düşünürsem kötü olmuş
Aynen öyle.Emek vermiyor gibi kanallarına hep ucuz yapımlar,kolaya kaçmak.Yeşilçam Smart tek Türk film kanalı filmleri ucuz ama gerekli.Max Smart zaten eski diziler.D-Çocuk eskiden güzeldi animeler,klasikler,bir kaç şey vardı.Şu an Winx Clup sayesinde izleniyor oda olmasa çöp kanal.Beğenmiyorum bende Doğanın kanallarını.Çok kaliteli kanallarmış gibi platform açıyor.O kanallları Digitürkte,Teledünya'da pazarlasalardı daha zengin olmuşlardı.
Ben D-Smartla digitürk'ü rakip olarak görmüyorum.Çocuk,müzik,belgesel,sinema kanalları daha üstün diginin.D-Smart bir kaç sinema kanalı,belgesel kanalları ve yabancı kanallardan ibaret gerisi Türksatta FTA Olan ne varsa.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri