REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: dreambox 500s

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart dreambox 500s

iyi günler arkadaşlar
    dreambox 500 s cihazımda server yüklü.dün akşam motorlu antende 7 tane uydu ayarlı iken bir uydu daha eklemek istedim.cihaz kilitlendi.açtığımda bütün kanallar gitmiş.kanal yerlerinde silinmiş yazıyordu.cihaz fişini bir daha çıkarıp taktım.kanallar geri gelmiş sadece 16 e deki uyduda silinmiş yazıyordu.ancak şifreli kanallar açılmadı.ccamcongig dosyası silnmiş.dreambox ile indirdim kurdum.flashfxp ile bağlandım.server aldığım kişinin gönderdiği şifreyi editledim.ancak birkaç defa daha olmuştu.yukarıdakiş gibi yaptığımda açılmıştı.ne yaptıysam açılmıyor.sanki şifreli kanalları kapatmışım gibi.normal emu ile açılanlar bile açılmıyor.yardımlarınızı bekliyorum.tşk.ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Flash FXP programı ile cihaza bağlanın CCcam.cfg dosyasının üzerinde sağ tuş ile düzenle dıyın cfg dosyasının içini komple silin sonra servercinin verdiği CLINE satırını yapıştırın kayır edın. daha sonra yıne CFG dosyasının izerinde sağ tuş yapıpı CHMOD değerini 755 yapın.

Daha sonra normal tv seyrederken mavi tuşa basın en ustte ccam hangi versiyonunu kullanıyorsanız onu seçip start edin daha sonrada cihazın fişten çekip taktığınızda hangı buket hangi kanalda açılmasını istıyorsanız o kanala geçin. Daha sonra kapatma tuuşuna uzunca basın karşınıza bir menu gelecektir bu menude en usttekı seçeneği seçin cihaz yenıden başlaacaktır açılırken cccam 2.1... start oluyor dıye yazar.

eğer bunları yaptıysanız sorun olmaz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tmm tşk.ederim arkadaşım hallettim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri