REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Ōban Star Racers Tanıtım

  1. #21

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart


    Satis:Avatarın yardımcısı gibi görünür aslında o avatardır.Eleme turlarında Molly'nin sırdaşı olmuştur.Yarışmanın sonunca biri avatar tacını giyeceği için o avatar olamazdı.O yüzde eleme turlarında farklı bir kimlikle yani süper yarışçı olarak girdi.Kazanırsa avatar olmaya devam edenilirdi malesef kazamadı.Canaletto serbest kalınca Satis'i öldürmüştür.

  2. #22

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart


    Avatara dönüşünce devasa birşey olan Satistir.Konuşunda yer gök inler.

  3. #23

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart


    Başroldedir.Babasıyla karılaşmak için herkeze adını Molly demiştir.Asıl adı Evadır.Eleme turundan sonlara kadar babası onu tanımıyordu.Annesi ölünce babası onu yıllarca yatılı okulda bırakmıştı.Dan Wai'nin babası olduğunu söyleyince kimse ona inanmazdı.(Okulunda).Ama daha sonra Dan Wai şüphelenmiş ve kızı olduğunu anlamıştır.Molly meraklı,eylenceli,zeki biriydi.

  4. #24

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart


    Kötü biridir.Oban gezegenin yaratıcılarındadı.Fakat gezegeni sahiplenmeye çalışınca zincirlerle hapsedilmişti.Oradan çıkabilmek için bir çok olayı değiştirmiştir.Molly Akkia'ı kurtarmaya gidince Tacı giymemiştir.Ve Canaletto'nun zincirleri kırılmıştır.Serbest alınca Oban'a özel kuşlar,bağıran Molly'i yaralarının bir çok iyleştiren tuhaf konuşmayan bir sürü olan tuhaf yaşam birimi,ormanlar'ı yoketmiştir.Çünkü oradan çıkınca herşey karanlığa gömülmüş.Taşlar kuma dönüşmüş büyük bir patlamadan sonra heryer çöl ve fırtına olmuştur.Eğer avatar tacını giyerse evreni büyük kötülükler bekliyordu.

    Simgesi ise Avatar'ın kanatları iyiliği,Canalettonun kanatları kötülüğü simgeliyordu.Kurtulunca Satis'i öldürmüştür.Molly,Jordan ve Akkia onu durdurmaya çalışmıştır.Fakat Molly ve Akkia yaralanmıştır.Daha sonra Molly'i alıp avatar tacını ona giydirip onu kontrol etmek istemişti.O sırada Jordan tacı giyerek Canalettoyu yoketmiş.Oban'ı eskisinden bile güzel bir yere çevirmiştir.

  5. #25

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    sayın neroman;
    bu bir pc oyunu mu? yoksa çizgi film mi?
    anlayamadım gitti. açıklarmısınız ltfn.

  6. #26

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Alıntı empu_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın neroman;
    bu bir pc oyunu mu? yoksa çizgi film mi?
    anlayamadım gitti. açıklarmısınız ltfn.
    Anime.Anime'de çizgifilme giriyor.

  7. #27

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    bilgi için tşk. edrm. neroman. eywllh.

  8. #28

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Karışık Resimler


    Burada Jordan'ın avatar dönüştükten sonraki hali...




    Oban'da 9 finalistin durduğu yerdir.Havada çember şeklinde dururlar.Ortasında ise Avatarın ki vardır.Her finalistte 1 tane düşüyor.Canaletto kurtulunca avatarın evinde kara dallar çıkıp bu evleri çürütüyor.

  9. #29

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    -
    Adı Gonardtır.Prens Akkia'nın uçmak için kullandığı akıllı bir böcektir.


    Canalotto'nun kurtuluşundan sonra bozulmayan tek yerdir.Oradaki tapınağın içinde geçmişi anlatan şeyler vardır.Kara güçler ve iyi güçleri savaştığı ve kara güçlerin yenilmesine kadar anlatır.Daha öncede kaybolan Molly ve Jordan buraya gelmiştir.Burada Canalettonun varlığını görmüşlerdir.O tapına girmeden hayal görmüş,Güneş battıktan sonra kara ordu onları izlemiştir.Fakat tapınağın girişine girememişlerdir.İlerlediklerinde ise bir sürü yuvarlak ışık gördüler onlarda o yarışın sonuçu bir dilek değil avatar olma olduğunu öğrenilmiştir.
    Canalletto kurtulunca geride Akkia,Molly,Jordan ve O(bir uzaylı diye nitelendirilmiştir) o tapınağa girmeye çalışmıştı.Girişteki 2 duvarda duran şeyler canlanıp onlara saldırılınca ''O'' onları yoketmiş aynı zamanda kendiside yokolmuştur.



  10. #30

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart


    Oban gezegeninde yaşayan bir sürü canlı türünce biridir.Resimde görülenlerden binlerce vardır.Her zaman bağrırlar.İlkel gibi görünselerde zekidirler.Molly'nin yaralarını iyleştirme gücüyle iyleştirmişlerdir.Hatta birkere Molly ve Jordan çok ağır bir biçimde yaralanınca da iyleştirmişlerdir.Canalettonun Oban'ı karanlığa gömünce yokolmuşlardır.Herşey düzelince yeniden ortaya çıkmışlardır.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •