Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: Eskiden okulda bu görgü kuralları öğretilirdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İlkokula giderken ögretmenimizden kaçardık bize kızarmı diye şimdi ise herşey degişti eskiden 1 kanal vardı atlı karınca dizi vardı cok ögretici bir dizi idi.Şimdi bakıyorum teknoloji gelişti herşey değişti insanlar artık en ufak birşeyden cıkar arar oldular çok özledim ilkokul zamanlarımı ortaokul zamanlarımı
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 Eskiden okulda bu görgü kuralları öğretilirdi

Alıntı .Elif. Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İlk cümle çok iddialı ve doğru değil Burak. "Öğrenci ne derse doğru-yanlış kabul ediliyor" diye bir sonuca nasıl vardın bilemiyorum.[/B]
    Elif hanım kusura bakmayın anlatma tarzım yanlış oldu sanırım her öğrenci ve öğretmen için geçerli değil tabiki,yaşadığım bölge itibariyle görüp şahit olduğum ve utanç duyduğum şeyler böyle bir yorum yapmama sebep oldu ve onların adına ben çok üzüldüm açıkcası
    Nasıl bu sonuca vardım sorunuzu gerçekten cevaplamak isterdim fakat inanın utanç verici şeyleri görüyoruz ve şahit oluyoruz okullarımızda bunlar neden böyle bir sonuca ulaştığımı yeterince açıklıyordur inşallah..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnşAllah artık düzelir diye ümit edelim o zaman.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon9 Eskiden okulda bu görgü kuralları öğretilirdi..

İnşallah Elif hanım benimde tek düşünce ve isteğim düzelmesidir,amaa işte bildiğiniz gibi günden güne daha kötüye gidiyor bazı şeyler..
    Rabbim ne verirse hayırlısını versin hakkımızda..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Amiin.
    Biz, önce kendimize sonra birilerine iyi birşeyler katabilelim, iyiliğe yeter.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Thumb Eskiden okulda bu görgü kuralları öğretilirdi

Alıntı .Elif. Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Amiin.
    Biz, önce kendimize sonra birilerine iyi birşeyler katabilelim, iyiliğe yeter.
    Evet çok haklısınız katabilirsek ne mutlu bizlere

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri