REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: XP'ye İE9 Yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart XP'ye İE9 Yok.

Internet Explorer 9 Windows XP'ye gelmeyecek!

Microsoft'tan gelen açıklama, Windows XP kullanıcılarının son umudunu da yerle bir ediyor...

Microsoft, yeni Internet Explorer 9'u Windows XP'de çıkartmayacak. Microsoft'tan Ryan Gavin yaptığı açıklamada IE9 donanım hızlandırmanın IE8 için çıkmayacağını, IE9'un da eski Windows XP için çıkmayacağını açıkladı.

Internet Explorer 9 ile birlikte Microsoft'un odak noktası Windows 7. Başarılı işletim sistemine yatırım yapan Microsoft, IE9'da Windows 7'nin yeniliklerinden faydalanıyor.

DirectX 10 ve sonrasında mümkün olan donanım hızlandırma, tarayıcının ekrana getirdiği grafikleri işleyerek işlemci yükünü hafifletiyor ve bu işi daha hızlı bir şekilde hallediyor. Ancak DX10 ve üstü sürümler Windows XP altında desteklenmiyor.

Bu da milyonlarca Windows XP kullanıcısını Chrome ve Firefox için iyi bir hedef haline getiriyor. Firefox, XP altında DirectX ile iletişim için aracı bir katman kullanıyor. Chrome ise OpenGL sürücüleri kullanarak donanım hızlandırma yapacak.

Windows XP dünya işletim sistemlerinin yüzde 53'ünü oluşturuyor. Windows 7 hızlı bir çıkışla yüzde 22'ye ulaşmış durumda.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

win7 şart olmaya başladı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

artık yavaş yavaş istemesekte xp den vazgeçeceğiz win7 de güzel

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim için windows 7 xpyi unutturdu win7 süper bir işletim sistemi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim için XP vista cıkınca zaten tarih olmuştu. Vista bile son guncellemeler ile XP den çok iyi.

Win 7 ise muhteşem şu an Win7 ultımedıa kullanıyorum xp KULLANICILARI Microsoft virtual PC ile win7 ile XP aynın anda kullanabilir.

konuya gelince zaten bu her zaman bu şekil olmuştur. İllaki bir tarhte eskinin desteği kesilecektir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim pc de win 7 var kuzenimin netbook'unada win 7 kurduk şuan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri