Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Makukula'nin fena intikami

  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart Makukula'nin fena intikami

    Manisalı star,transferde kendini oyalayan Trabzon’u tek başına yıktı


    Makukula'nın intikamı
    Kral, “Teklifi kabul ettim. Ama beni oyaladılar, neredeyse transfer yapamayacaktım. Sonra ‘Küçük takım golcüsü’ yakıştırmasını yaptılar. Ama kim olduğumu gösterdiğim için çok mutluyum” dedi
    Attığı 2 golle Trabzonspor’u yerle bir eden Manisaspor’un yıldızı Makukula sezon başında 500 bin euroluk fark nedeniyle Bordo-Mavili yönetim tarafından Benfica’dan alınmamıştı. Trabzonspor’un 2.5 milyon euro vermediği Makukula aynı rakama Manisaspor’a imza atarken Avni Aker’de adeta kendisini almayanlara ağır bir hesap kesti.
    GOLLERİN ANLAMI ÇOK BÜYÜK
    Geçen yılın gol kralı Portekizli yıldız, “Ben bu ligin gol kralıydım. Büyük bir takımda oynamak istiyordum. Bu nedenle Trabzon’un teklifini hemen kabul ettim. Ama onlar beni oyaladı. Neredeyse transfer yapamayacaktım. Sonra da ‘Küçük takım golcü’ yakıştırmasını yaptılar. Bu nedenle attığım golllerin anlamı büyük. Büyük sevinç yaşıyorum” dedi.
    ŞENOL GÜNEŞ’İN İÇİ KAN AĞLIYOR AMA!
    Makukula’nın alınmasını çok isteyen Şenol Güneş’in içi yansa da basın önünde “İstedik ama olmadı. Geriye dönük konuşmanın kimseye faydası olmaz. Makukula artık Manisa’da. Biz oyuncularımızdan sorumluyuz” diyerek bir anlamda Jaja ve Teofilo’ya gönderme yaptı.
    Şenol Güneş’in takımı ilk kez 3 gol yedi
    Trabzonspor’da geçen sezon 3. kez göreve gelen Şenol Güneş, uzun bir aradan sonra Avni Aker’de kaybetti. En son geçen yıl Aralık ayında Fener’e yenilen Bordo-Mavililer, Şenol Güneş’le ilk kez bir maçta 3 gol yedi. Geçen sezon 15. haftadaki Ankaragücü maçıyla işbaşı yapan deneyimli hoca, Manisa maçından önceki 24 karşılaşmada kalesinde en fazla 2 gol görmüştü. Güneşli Trabzon, lig genelinde de 6 karşılaşma sonra yenilgiyle tanıştı.
    İstifaların ardı arkası kesilmiyor
    Trabzonspor’da Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve 4 yedek yöneticinin görevi bırakmasına neden olan 1461 Trabzon’daki teknik direktör değişiminden sonra önceki gece yarısı da Kulüp Başkanı Hüseyin Örs istifasını verip, görevi bıraktı.





  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Ölümmü mokokomu diye bi fıkra vardı eskiden, şimdi ölümmü makakamı dicekler heralde

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •