Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
24 sonuçtan 21 ile 24 arası

Konu: Bir Damla Dahi Olsa İçki İçmek!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkes hacı hoca kesilmesin bu dunyada.
    herkes zaten olayın farkında. alkol denince neden bu şekil tartışılırki.
    hem sigaranın alkolden farkı yok. kimsede alakası yok demesin.
    sigarada alkolde aynı şey. o gunahsa oda gunah. ama alkol denince hemen birileri zıplamaya başlıyor.

yukardaki dizelemeyede aynen katılıyorum. ben ile Allahın arasına kimse giremez. kimsede ne benden, nede alkol içenden üstün değildir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

içen içsin içmeyen içmesin. ben ALLAH a şükür 13 sene oldu içmiyorum.haaa içerkende ayda yılda bir misali hafiften ama şimdi yok.içerken zararını görmedim ama şu bir gerçek nasıl kanunlar konulmuşsa vede bazılarından zarar göreceğimiz için tırsıyorsak,haramın ne olduğu belli ve yüce ALLAH ın haram kıldığınada kesinlikle uymalıyız,ha bir şişe ha bir damla haram haramdır.orta yolu yok. kelime-i şehadet getirip ben elhamdülillah müslümanım diyorsak kesinlikle belli konularada uymalıyız.içki haramdır bitti.ya ona uymayacağız ya ona.seçim sizin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    herkes hacı hoca kesilmesin bu dunyada.
    herkes zaten olayın farkında. alkol denince neden bu şekil tartışılırki.
    hem sigaranın alkolden farkı yok. kimsede alakası yok demesin.
    sigarada alkolde aynı şey. o gunahsa oda gunah. ama alkol denince hemen birileri zıplamaya başlıyor.

yukardaki dizelemeyede aynen katılıyorum. ben ile Allahın arasına kimse giremez. kimsede ne benden, nede alkol içenden üstün değildir.

Ey iman edenler! İçki, kumar, tapmaya mahsus dikili taşlar, fal okları ancak şeytanın amelinden birer murdardır. Onun için bunlardan kaçının ki, murada eresiniz.” (Maide Sûresi, 90)

“Şeytan, içkide ve kumarda aranıza düşmanlık ve kin düşürmek, sizi Allah’ı anmaktan ve namaz kılmaktan alıkoymak ister. Artık siz hepiniz vazgeçtiniz değil mi?” (Maide Sûresi, 91)

içki bütün kötülüklerin anasıdır Hz. Muhammed
    Basri kardeş işte sana ALLAHın ayetleri ve peygamberinin hadisi ALLAHla senin arana kimsenin girdiği yok sadece ALLAHın böyle buyurduğunu beyan ediyorlar.senin sözlerine cevap ayeti kerimelerde geçiyor.biz Müslümanlar ALLAHın
    kitaplarına
    ve peygamberlerine
    iman ederiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Catapult® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Öbür tarafta zebaniler: Sensiz Cehennem Olurmu

Cehennemde Hak Cennete Hak.................
    öte tarafta zebani olduğunu sen bilahire gördünmü gördmediğin birşeyin kesin var sayımını söylemen yanlış olur doğrumu? öte tarafta hiçbir şey yok cennette cehennemde burda beyefendi selametle.
    Konu Volkan tarafından (21-09-2010 Saat 08:35 ) değiştirilmiştir.
    LEBEN ?

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri