kelepir masa üstü ful pc
17 inç exper monitör
p41.6 işlemci
128 rem
64 mb ekrankartı
20 gb
hardisk
sorunsuz çalışır durumda
fiat 300 ytl kargo alıcıya aittir ilgili arkadaşlar pma atsın
Teşekkur: 0
kelepir masa üstü ful pc
17 inç exper monitör
p41.6 işlemci
128 rem
64 mb ekrankartı
20 gb
hardisk
sorunsuz çalışır durumda
fiat 300 ytl kargo alıcıya aittir ilgili arkadaşlar pma atsın
Konu amedeus tarafından (02-04-2009 Saat 23:31 ) değiştirilmiştir.
resim eklersen senin için daha iyi olur
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
evet resimlerini koymalısın
Bu fiat çok yüksek...Hatta şaka gibi ..20 gb hdd ,128 ram..
fiatı gözden geçirmenizi öneririrm..
evet arkadaş şaka gibi fiyat
kardeş o özellikdeki bilgisayar için fiyat biraz pahalı bence
arkadaşlar niye pahalı 256rem ikinci el 25ytl ekran kartı 25ytl 40gb hardisk40 ytl toplam 90 pazarlıkta 300iner 390 ytlye alın bakılm bana butip pc ha buşekildede bana yıllarca hizmetteti nete girer aslan gibi hertürlü yazılm işinde sorunsuz şaka gibi olan burda bunu eleştirenlerdir benim fiyatımbu bakarsın işine geliyorsa fiat verirsin uygun gelirse verilir gelmesse uymaz derim sende işine bakarsın benim para ödeyerek aldığım bir cihazı satarken kaçpara biçeceğim başkasına mı kalıyor satış iki kişi arasındadır vede pazarlığa tabidir alıcı olmayana sanırım birşey deme hakkı varmı yoooook ozaman bırakın alıcı olan yazsın bende cevaplayım
dedigin fiyata satabilirsen çok iyi bence ederi 250 lira ikinci elpara etmiyor bilgisayarda sende farkındasın dır arkadaşım gün geçmiyorki biryenilik çıkıyor vede deyeri düşüyor inşllah satarsın
Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...
Arkadaşlar burası yeri değil ama bir sorunum var. eletronikçiler yardımcı olursa sevinirim. Arkadaşın birisi phılıps marka bir teyip hediye etti. code soruyor bi türlü açılmıyor. Şasrdeki numarası: PH740FP5023943 ve üzerinde barkotla yazılmış numaralar:1. 90222174030501 2. 00193285023943 bir de 22 DC 740 /30R var .. teknik bilgisi olanlar lütfen yardımcı olursa sevinirim... 4 haneli kod numarası lazım
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri