REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: 7011 dci alacağım acaba nasıl kullanan varmı??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki hocam bu c bordlı dediğiniz cihazların artıları neler diğerlerine göre ve bu cihalara yazılım desteği varmı emu gibi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür1984 Nickli Üyeden Alıntı
    7010d 7010dcı marka cihazlar ikiye ayrılır 1-eski modelleri yani hw si 12.01.a5 ve 16.00.a1 2-yeni çıkanları hw 12.c1.a5 ve 16.c0.a1 dir
    hocam bu dediğin eski ve yen cihazların görünüşleri farklımı?? farklı ise göstrirmisin eğer farklı değilse ben eski ve yn model oldugunu nereden anlıyacam??
    şimdiden teşekkürler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende Sunny 7011 Dci Var Gayet Memnunum GeÇen Cw Yazilimi Attirdim Fakat MenÜsÜ HoŞuma Gİtmedİ Arti Loaderi YÜkselttİk.fakat DedİĞİm Gİbİ HoŞuma Gİtmedİ Bende Thor İÇİn Bİr Yazilim Attirdim.gayet Memnunum Kisacasi Makİnemden...ama Daha ÜstÜn Özellİklİ Makİnelerde Var Tabİkİ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı siestagunay Nickli Üyeden Alıntı
    hocam bu dediğin eski ve yen cihazların görünüşleri farklımı?? farklı ise göstrirmisin eğer farklı değilse ben eski ve yn model oldugunu nereden anlıyacam??
    şimdiden teşekkürler..
    görünüşleri aynıdır ama satıcıya 7010 yeni çıkanından ver dersiniz, bide 12.c1.a5 olup olmadığını sorarsınız o anlar zaten

eski seri cihazlara orjınal yazılım çok zor çıkıyo yeni serilere yazılım daha önceden veriliyo arlarındaki fark budur diğer özellikleri aynıdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler peki bu 7010 dci c bordlu cihazlarin fiyatlari ne kadar oluyor acaba..
    birde merak ettiğimm..
    7010 ile 1030 arasında kanallar arasında hızlı geçiş farkı varmı??
    saygılar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar Benden Söylemesi Madem Yeni Bir Cihaz Alacaksınız Mpeg 4 HD TV Özelliğinin olmasına dikkat ediniz..!

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri