peki hocam bu c bordlı dediğiniz cihazların artıları neler diğerlerine göre ve bu cihalara yazılım desteği varmı emu gibi..
peki hocam bu c bordlı dediğiniz cihazların artıları neler diğerlerine göre ve bu cihalara yazılım desteği varmı emu gibi..
hocam bu dediğin eski ve yen cihazların görünüşleri farklımı?? farklı ise göstrirmisin eğer farklı değilse ben eski ve yn model oldugunu nereden anlıyacam??Özgür1984 Nickli Üyeden Alıntı
şimdiden teşekkürler..
Bende Sunny 7011 Dci Var Gayet Memnunum GeÇen Cw Yazilimi Attirdim Fakat MenÜsÜ HoŞuma Gİtmedİ Arti Loaderi YÜkselttİk.fakat DedİĞİm Gİbİ HoŞuma Gİtmedİ Bende Thor İÇİn Bİr Yazilim Attirdim.gayet Memnunum Kisacasi Makİnemden...ama Daha ÜstÜn Özellİklİ Makİnelerde Var Tabİkİ...
görünüşleri aynıdır ama satıcıya 7010 yeni çıkanından ver dersiniz, bide 12.c1.a5 olup olmadığını sorarsınız o anlar zatensiestagunay Nickli Üyeden Alıntı
eski seri cihazlara orjınal yazılım çok zor çıkıyo yeni serilere yazılım daha önceden veriliyo arlarındaki fark budur diğer özellikleri aynıdır
teşekkürler peki bu 7010 dci c bordlu cihazlarin fiyatlari ne kadar oluyor acaba..
birde merak ettiğimm..
7010 ile 1030 arasında kanallar arasında hızlı geçiş farkı varmı??
saygılar..
Arkadaşlar Benden Söylemesi Madem Yeni Bir Cihaz Alacaksınız Mpeg 4 HD TV Özelliğinin olmasına dikkat ediniz..!
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri