REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: dsmart çalışanlarını işten çıkardı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı NeRoMaN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aynen öyle.Emek vermiyor gibi kanallarına hep ucuz yapımlar,kolaya kaçmak.Yeşilçam Smart tek Türk film kanalı filmleri ucuz ama gerekli.Max Smart zaten eski diziler.D-Çocuk eskiden güzeldi animeler,klasikler,bir kaç şey vardı.Şu an Winx Clup sayesinde izleniyor oda olmasa çöp kanal.Beğenmiyorum bende Doğanın kanallarını.Çok kaliteli kanallarmış gibi platform açıyor.O kanallları Digitürkte,Teledünya'da pazarlasalardı daha zengin olmuşlardı.

Ben D-Smartla digitürk'ü rakip olarak görmüyorum.Çocuk,müzik,belgesel,sinema kanalları daha üstün diginin.D-Smart bir kaç sinema kanalı,belgesel kanalları ve yabancı kanallardan ibaret gerisi Türksatta FTA Olan ne varsa.

valla söyliceni söylemişin ustam eline ve agzına :45:saglık :45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

D-Smart'ın para kazanma stratejisi ücretsiz abonelerine haber vermeden ücretli pakete geçirmesi oldu.

Bi yakınıma öyle yapmışlar hiç haberi bile yok.

2 aylık fatura birikmiş.

Ben cihazı fabrika ayarlarına çekmiştim ve kanal aratamadık.

Sonra MH aradık süpriiiz 2 adet ödenmemiş fatura var.

Hemde +18 paket açmışlar.

Ne dersen de bide paket iptaline 40 tl aldılar.

Ama böle para kazana kazana millet uyandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ee etme bulma dünyası insanları kazıklarlarsa böyle olur inş. hepsi batarda şifresiz izleriz kanalları...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eski kutunu getir d smrttı al kampanyası hala süruyor üstune 100 tl veriyorsun

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı NeRoMaN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aynen öyle.Emek vermiyor gibi kanallarına hep ucuz yapımlar,kolaya kaçmak.Yeşilçam Smart tek Türk film kanalı filmleri ucuz ama gerekli.Max Smart zaten eski diziler.D-Çocuk eskiden güzeldi animeler,klasikler,bir kaç şey vardı.Şu an Winx Clup sayesinde izleniyor oda olmasa çöp kanal.Beğenmiyorum bende Doğanın kanallarını.Çok kaliteli kanallarmış gibi platform açıyor.O kanallları Digitürkte,Teledünya'da pazarlasalardı daha zengin olmuşlardı.

Ben D-Smartla digitürk'ü rakip olarak görmüyorum.Çocuk,müzik,belgesel,sinema kanalları daha üstün diginin.D-Smart bir kaç sinema kanalı,belgesel kanalları ve yabancı kanallardan ibaret gerisi Türksatta FTA Olan ne varsa.
    bence güzel rakip oldu ben 2003 de aylık ligtv ye aylık 30 milyon ödüyordum aradan 7 yıl geçti şimdi 35 tl bal gibi rakip olmuş d-smart olmasa lig tv aylık 70tl den aşağı olmaz dı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence güzel rakip oldu ben 2003 de aylık ligtv ye aylık 30 milyon ödüyordum aradan 7 yıl geçti şimdi 35 tl bal gibi rakip olmuş d-smart olmasa lig tv aylık 70tl den aşağı olmaz dı
    Ne rakipmiş be 3 tane kendine ait HD kanalla mı rakip olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazık o işçilere valla işsiz kaldılar onlara iş lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vallaha yazık

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ne rakipmiş be 3 tane kendine ait HD kanalla mı rakip olacak
    dijitürkün abartılacak neyi var ligtv yi çıkarınca geriye ne kalıyor düzgün bir türk sinema kanalı bile yok digidede kendine ait 3 tane hd kanallı var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben ikisini karşılaştırınca digitürk 10 puan dsmart sadece 3 puan alır.ikisini karşılaştırmak bile yanlış.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri