bu gün bazý kaynaklardan alýnan haberlere göre dsmart yaklaþýk 140 müþteri temsilcisini yani hepsini iþten çýkarmýþ dahada iþten çýkarmalar devam edecekmiþ dsmarta neler oluyor acaba bilen varmý yoksa...........?![]()
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
bu gün bazý kaynaklardan alýnan haberlere göre dsmart yaklaþýk 140 müþteri temsilcisini yani hepsini iþten çýkarmýþ dahada iþten çýkarmalar devam edecekmiþ dsmarta neler oluyor acaba bilen varmý yoksa...........?![]()
Tarih tekkürrür ediyor baþka bi þey yok (sansui free tv)
Bence ya batacaklar,
Yada platformu satacaklar.
yazýk olmuþ
etme bulma dünyasý
daganý sevemem kanalarýnýda batsýn gitsin
Konu digital_52 tarafýndan (21-09-2010 Saat 18:57 ) deðiþtirilmiþtir.
zaten beleþ dediler beleþte degilmiþ
dt ile rekabet açýsýndan iyiydi tabi d-smarta verdiðim parayýda düþünürsem kötü olmuþ
Aynen öyle.Emek vermiyor gibi kanallarýna hep ucuz yapýmlar,kolaya kaçmak.Yeþilçam Smart tek Türk film kanalý filmleri ucuz ama gerekli.Max Smart zaten eski diziler.D-Çocuk eskiden güzeldi animeler,klasikler,bir kaç þey vardý.Þu an Winx Clup sayesinde izleniyor oda olmasa çöp kanal.Beðenmiyorum bende Doðanýn kanallarýný.Çok kaliteli kanallarmýþ gibi platform açýyor.O kanalllarý Digitürkte,Teledünya'da pazarlasalardý daha zengin olmuþlardý.
Ben D-Smartla digitürk'ü rakip olarak görmüyorum.Çocuk,müzik,belgesel,sinema kanallarý daha üstün diginin.D-Smart bir kaç sinema kanalý,belgesel kanallarý ve yabancý kanallardan ibaret gerisi Türksatta FTA Olan ne varsa.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri