Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: dsmart çalýþanlarýný iþten çýkardý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart dsmart çalýþanlarýný iþten çýkardý

bu gün bazý kaynaklardan alýnan haberlere göre dsmart yaklaþýk 140 müþteri temsilcisini yani hepsini iþten çýkarmýþ dahada iþten çýkarmalar devam edecekmiþ dsmarta neler oluyor acaba bilen varmý yoksa...........?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tarih tekkürrür ediyor baþka bi þey yok (sansui free tv)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bence ya batacaklar,

Yada platformu satacaklar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yazýk olmuþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bence ya batacaklar,

Yada platformu satacaklar.
    Olabilir.Her bir kanala para veriyor deðil mi?Kendi platfromunda yayýnda olmasý için.Ýçeriði boþ kanallarý kaldýrsaydý batmazdý.Yinede kesin birþey yok.Sadece tahmin ettim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

etme bulma dünyasý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

daganý sevemem kanalarýnýda batsýn gitsin
    Konu digital_52 tarafýndan (21-09-2010 Saat 18:57 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

zaten beleþ dediler beleþte degilmiþ

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dt ile rekabet açýsýndan iyiydi tabi d-smarta verdiðim parayýda düþünürsem kötü olmuþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý digital_52 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    daganý sevemem kanalarýnýda batsýn gitsin
    Aynen öyle.Emek vermiyor gibi kanallarýna hep ucuz yapýmlar,kolaya kaçmak.Yeþilçam Smart tek Türk film kanalý filmleri ucuz ama gerekli.Max Smart zaten eski diziler.D-Çocuk eskiden güzeldi animeler,klasikler,bir kaç þey vardý.Þu an Winx Clup sayesinde izleniyor oda olmasa çöp kanal.Beðenmiyorum bende Doðanýn kanallarýný.Çok kaliteli kanallarmýþ gibi platform açýyor.O kanalllarý Digitürkte,Teledünya'da pazarlasalardý daha zengin olmuþlardý.

Alýntý alperen Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    dt ile rekabet açýsýndan iyiydi tabi d-smarta verdiðim parayýda düþünürsem kötü olmuþ
    Ben D-Smartla digitürk'ü rakip olarak görmüyorum.Çocuk,müzik,belgesel,sinema kanallarý daha üstün diginin.D-Smart bir kaç sinema kanalý,belgesel kanallarý ve yabancý kanallardan ibaret gerisi Türksatta FTA Olan ne varsa.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri