REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: dreambox cihazda ab sat bistv yayınları nasıl seyredilir?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart dreambox cihazda ab sat bistv yayınları nasıl seyredilir?

absat paketi nasıl seyredilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu nasıl bi konu ya

Başlığa bak içeriğe bak.

Kimse bişe anlamazki. Bu konudan.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım kullanılan makine dreambox 500 s bu makinada absat paketi seyretmek için ne yapmak gerekiyor bunu ifade etmek istedik lafı bukadar uzatmak istemedim hala annamadıysan yorum yapmana gerek yok okuyup es geçebilirdin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı candan45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım kullanılan makine dreambox 500 s bu makinada absat paketi seyretmek için ne yapmak gerekiyor bunu ifade etmek istedik lafı bukadar uzatmak istemedim hala annamadıysan yorum yapmana gerek yok okuyup es geçebilirdin
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. softcamı bir deneyin ben hiç denemedim ama bis tv yayınları actıgı yazıyor
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı candan45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Siz yanlış anladınız konu başlığınız ''dm 500'' ama siz ''DM 500'de Arabsat Paketi Nasıl İzlenir'' diye yazsaydınız daha güzel olur demek istedim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

orenge-bis-telesat
    buyayınları dreambox 500s seyretmek için yapacağınız işlem tux yazılımı yapmak bilmiyorsan anlayan bir arkadaşına sorar yaparsın aslında çok kolay elindeki kumanda ile yaılır bilgisayarda değil netsiz dahi çalışır durumda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için arkadaşlara teşekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri