Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: TURKSAT-1C uydusu ömrünü tamamladı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Turksat 1c uydusu varken sinyal kayıpları fazla yoktu şimdi ise en ufak birşeyde sinyaller gidiyor yada en az 120 lik canak anten lazım rahat izlemek isterseniz
    Türksat 1C uydusu yeni atıldığı zaman 60 lık çanak yetiyordu. 60 lık çanakla iyi bir sinyal yakalıyorduk. Şimdi doksanlık çanakla %100 sinyak yakalayan var mı? Ben 120 lik çanak kullanıyorum. birçok tp %60 larda. Serkan yılmaz'a katılıyorum. Hele bir yağmur yağsın Birçok tp den sinyal alınamıyor. Kırılmalar başlıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İlk göz ağrım diyebilirim. Para biriktirip aldığım Benjamin analog receiver ve 60'lık çanakla O zamanki HBB televizyonunu bulduğumda yaşadığım mutluluğu anlatamam.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Turksat 1c uydusu varken sinyal kayıpları fazla yoktu şimdi ise en ufak birşeyde sinyaller gidiyor yada en az 120 lik canak anten lazım rahat izlemek isterseniz

o sinyal kayıpları LNB'den bizzat kendim denedim 90lık çanakla istanbuldan %92 sinyal aldım bazı LNB'ler kalitesiz olduğu için özellikle yaban tv , karadenizler vs. almıyor. bazeden çift çıkışlı LNB'lerin 1 tane hattında bu sorun oluyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk digital yayınları bu uyduda izledim 98 de

Kullanıcı Bilgi Menüsü

balkonun içinde 90lık çanakla karşımdada kocaman bina varken 30-40cmlik aradan sinyal aliyorum. en ufak yağışta veya hava kapanmasında sinyal yalan oluyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    balkonun içinde 90lık çanakla karşımdada kocaman bina varken 30-40cmlik aradan sinyal aliyorum. en ufak yağışta veya hava kapanmasında sinyal yalan oluyor.
    Ben çatıya kurdum anteni biri EUTELSAT Diğeride TÜRKSAT ha unuttum bide HOTBİRD 3.ündede sinyal %90 larda.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizde bazı sinyaller(samanyolu grubu dsmart birde trtnin paketti) %100 oluyo şimdi turksat 1c de oluyodu sorun sizin lnblerde yada ince ayarlarda
    Fazla Rahatım . Rahatsız Eder mi ?
    Etse BiLe Farkeder mi ? (. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yeni türksat3a dan memnun deilim

Alıntı FYAVUZ1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Türksat 1C uydusu yeni atıldığı zaman 60 lık çanak yetiyordu. 60 lık çanakla iyi bir sinyal yakalıyorduk. Şimdi doksanlık çanakla %100 sinyak yakalayan var mı? Ben 120 lik çanak kullanıyorum. birçok tp %60 larda. Serkan yılmaz'a katılıyorum. Hele bir yağmur yağsın Birçok tp den sinyal alınamıyor. Kırılmalar başlıyor.
    aynen kardeşin dediğine katılıyorum.turksat 1c uydusunda iken kaç müşterime 70 lik çanak taktığımı bilirim sinyal sorunu yoktu üst bantlarda dahil.sonra dedilerki turksat 3a çıkcakmış 50 lik çanakla alıncakmış yayınlar külliyen yalan çıktı.70 lik çanak kullananların hepsi olumsuz ntv paketi iptal skyturk iptal üst bantlar iptal nerde turksat 1c ey gidi günler eyyy

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı FYAVUZ1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Alıntı serrize Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynen kardeşin dediğine katılıyorum.turksat 1c uydusunda iken kaç müşterime 70 lik çanak taktığımı bilirim sinyal sorunu yoktu üst bantlarda dahil.sonra dedilerki turksat 3a çıkcakmış 50 lik çanakla alıncakmış yayınlar külliyen yalan çıktı.70 lik çanak kullananların hepsi olumsuz ntv paketi iptal skyturk iptal üst bantlar iptal nerde turksat 1c ey gidi günler eyyy
    Demekki analizlerim dogrı cıktı bende cok canak anten kurdum hepsinde bu sorun malesef var turksat 2a yı bize kakaladılar ya helal olsun:46:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Demekki analizlerim dogrı cıktı bende cok canak anten kurdum hepsinde bu sorun malesef var turksat 2a yı bize kakaladılar ya helal olsun:46:
    demekki çanak çömlekçiye iş çıkacak bu durumda ...

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri