REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: RTÜK Dizilerin Cezalarını Ağırlaştıracak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon1 Old RTÜK Dizilerin Cezalarını Ağırlaştıracak

RTÜK, Fatmagül'ün Suçu Ne ve Kılıç Günü'nden sonra cezalarla ilgili yeni bir düzenleme için harekete geçti. Üst Kurul toplantısında, dizilere daha ağır ve ileri kademe cezalar uygulanmasını öngören yönetmelik değişikliği yapılması benimsendi. "ÜLKE EKONOMİSİNE DE KATKI SAĞLIYOR" RTÜK Başkanı...

dizifilm.com Sitesindeki Bu Haberin Devamı İçin Tıklayınız Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok doğru bir karar dizilerde *** ve tecavüz sahneleri çoğalmıştı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu çocuklarada yer açsalar iyi olur yumurcak tv vs. sıkıldılar artık bizim zamanımızda pokemon digimon pembe panter vs. vs. vardı bi uyduda gördüm yenileri çıkmış o çizgi filmlerin onları koysalar iyi olur çocuk sadece 0-5 yaş grubu değildir. 0-13 yaş veya daha yüksek olanı vardır önemli olan akıl.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Catapult® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şu çocuklarada yer açsalar iyi olur yumurcak tv vs. sıkıldılar artık bizim zamanımızda pokemon digimon pembe panter vs. vs. vardı bi uyduda gördüm yenileri çıkmış o çizgi filmlerin onları koysalar iyi olur çocuk sadece 0-5 yaş grubu değildir. 0-13 yaş veya daha yüksek olanı vardır önemli olan akıl.
    Çok şaşırdım.Valla bunu bilen ve söyleyen ilk kişisiniz gerçekten.Çocuk denilen kavram 0-5 yaş grubu oluyor.5-13 yaş grubu yaşlı anlamına geliyor herhalde.Yerli kanallarımız bebek kanalı açma rekorlarını kıracak.Disney Channel'i al gerisini çöpe at.Bu benim fikrim günde 15 kere Caillou yayınlayan sonrada güvenli denilen kanal(Yumurcak tv).Şu Rtük'e şikayet edilen şu Jetix bile Yumurcak tv gibi bağımlı yapmamıştır çocukları.Artık 5-12 ya grubu hedef kitlesinde değil.Bebeklerin bağımlı olmasını sağladılar.Helal olsun.

Rtük bu ayıp,küfürlü sahnelerden sonra böyle şeylere ceza vermelidir.

Sizin zamanızdaki Pokemon,Digimon tarih oldu.Daha sonra jetixte yayınlanan şeylerde vardı.Onlarda tarih oldu.Disney gençliğe hitap etmesi güzel birşey aynı zamanda kaliteli çizgifilmleride kaldırması kötü oldu.Disney XD kanalını açınca...Kısaca Türkiye'de çocuklara hitap eden sadece Cartoon Network kaldı.Bana bakılırsa çocukluğumdan izlediğim çizgifilmler çok daha iyiydi.Yeni nesil benim kadar şanslı değil.1 kanal vardı yeterdi tüm çocuklara.Şimdi 15'e yakın var. Ama hiç biri güzel değil.
    Konu NeRoMaN tarafından (24-09-2010 Saat 20:52 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne yaparsa yapsın vadiye dokunmasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence en ağır ceza verilmeli.Bu dizileri yapanlar böyle bir sapıklığı onaylıyorlar mı?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri