Çok şaşırdım.Valla bunu bilen ve söyleyen ilk kişisiniz gerçekten.Çocuk denilen kavram 0-5 yaş grubu oluyor.5-13 yaş grubu yaşlı anlamına geliyor herhalde.Yerli kanallarımız bebek kanalı açma rekorlarını kıracak.Disney Channel'i al gerisini çöpe at.Bu benim fikrim günde 15 kere Caillou yayınlayan sonrada güvenli denilen kanal(Yumurcak tv).Şu Rtük'e şikayet edilen şu Jetix bile Yumurcak tv gibi bağımlı yapmamıştır çocukları.Artık 5-12 ya grubu hedef kitlesinde değil.Bebeklerin bağımlı olmasını sağladılar.Helal olsun.
Rtük bu ayıp,küfürlü sahnelerden sonra böyle şeylere ceza vermelidir.
Sizin zamanızdaki Pokemon,Digimon tarih oldu.Daha sonra jetixte yayınlanan şeylerde vardı.Onlarda tarih oldu.Disney gençliğe hitap etmesi güzel birşey aynı zamanda kaliteli çizgifilmleride kaldırması kötü oldu.Disney XD kanalını açınca...Kısaca Türkiye'de çocuklara hitap eden sadece Cartoon Network kaldı.Bana bakılırsa çocukluğumdan izlediğim çizgifilmler çok daha iyiydi.Yeni nesil benim kadar şanslı değil.1 kanal vardı yeterdi tüm çocuklara.Şimdi 15'e yakın var. Ama hiç biri güzel değil.
Yer imleri