Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon
53 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Merhaba

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı NeRoMaN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İnşALLAH.Forumumuzun aktif ve paylaşımçı üyelere ihtiyaçı var
    O halde elimden geleni yapmaya çalışacağım.

İnşALLAH
    Böyle yazılmasını severim. :45:

"Hakkında" bölümündeki şu açıklama bana ilginç geldi.
    2010-2011 Sezonu Takımlarından Kimi Tutuyorsunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

supersatforuma hoşgeldiniz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vini Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    supersatforuma hoşgeldiniz
    Hoşbulduk vini, nezaketinize teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hoş geldiniz elif hanım iyi paylaşımlar
    Bu arada foruma hoşgeldiniz. Müslüm-baba "Elif Hanım" demiş ama Bayan olduğunuz kanaatine nickinizden mi ulaştı bilemiyorum?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gungor1976 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu arada foruma hoşgeldiniz. Müslüm-baba "Elif Hanım" demiş ama Bayan olduğunuz kanaatine nickinizden mi ulaştı bilemiyorum?
    Hoşbulduk gungor1976, teşekkür ederim.

Bayan olmadığım kanaatine futbol konusuna yazmamdan mı vardınız.

Bu foruma kadar hep cinsiyetsiz takma adlar kullandım. Futbol özellikle de Fenerbahçe sevgimden dolayı genelde erkek sanmalarına ses çıkarmazdım. Hatta hoşuma giderdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı .Elif. Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu foruma kadar hep cinsiyetsiz takma adlar kullandım. Futbol özellikle de Fenerbahçe sevgimden dolayı genelde erkek sanmalarına ses çıkarmazdım. Hatta hoşuma giderdi.
    Ben herhangi bir kanaate varmadım. Bir kanaate varılmasına nickinizle siz sebep olmuştunuz zaten . ayrıca forumda cinsiyet sorunu olduğunuda sanmıyorum. Formumuz güzeldir. tekrar hoşgeldiniz.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sorun olmadığına sevindim. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. mesajınızda önemli bir fark olduğunu sanıp endişelenmiştim.

Aslında avatarın altındaki bazı bilgiler çok gerekli gelmedi bana ama ne yazık ki böyle kalıyormuş.

Tekrar hoşbulduk sayın gungor1976.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo Merhaba..

Merhaba Elif Hanım Aramıza Hoşgeldiniz..Umarım En Güzel Paylaşımları Hep ßirlikte Paylaşırız..

Forumu nasıl biliriz çok güzel bir soru tebrik ederim
    Tek kelimeyle harika desem yeterli olurmu sizce ?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ~Burak~ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba Elif Hanım Aramıza Hoşgeldiniz..Umarım En Güzel Paylaşımları Hep ßirlikte Paylaşırız..

Forumu nasıl biliriz çok güzel bir soru tebrik ederim
    Tek kelimeyle harika desem yeterli olurmu sizce ?
    Hoşbulduk ~Burak~. Nasıl bilirsiniz soruma cevap verdiğiniz için de teşekkür ederim. Elbette zamanla ben de öğreneceğim ama benden önce gelenlerin gözlerinden nasıl göründüğünü öğrenmek hoş olur dedim.

Cevabınız oldukça yeterliydi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı .Elif. Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Vay aynı FENERBAHCE sevgisi bendede var.

Bırakamıyom bi türlü FENERBAHÇE'mi.

Bide size az kaldı 19 mesaj daha yazın süper üye olacaksınız.

Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri