Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
53 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Merhaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

Alıntı .Elif. Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hoşbulduk ~Burak~. Nasıl bilirsiniz soruma cevap verdiğiniz için de teşekkür ederim. Elbette zamanla ben de öğreneceğim ama benden önce gelenlerin gözlerinden nasıl göründüğünü öğrenmek hoş olur dedim.

Cevabınız oldukça yeterliydi.
    Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için tabiki zamanla daha iyi öğrenme fırsatınız olacaktır.Fakat bu zamana kadar gözlemlediğim kadarıyla sürekli güncel,sosyal ve çok güzel paylaşımlarla bizlere iyi yönde büyük fayda sağlıyor sitemiz bütün arkadaşlarıma bu güzel paylaşımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum..
    İşimin yoğunluğu nedeniyle fazla vakit bulamasamda zamanım oldukça sürekli takip ederim

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Vay aynı FENERBAHCE sevgisi bendede var.

Bırakamıyom bi türlü FENERBAHÇE'mi.
    Fenerbahçemi de onu sevenleri de çok severim xxman. Zaten sanırım farketmişsinizdir.

Aşkımı hiçbirşeye değişmem de benden gitmesini de istemem.

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bide size az kaldı 19 mesaj daha yazın süper üye olacaksınız.
    İnşallah bundan sonra burda olmayı düşünüyorum.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ~Burak~ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için tabiki zamanla daha iyi öğrenme fırsatınız olacaktır.Fakat bu zamana kadar gözlemlediğim kadarıyla sürekli güncel,sosyal ve çok güzel paylaşımlarla bizlere iyi yönde büyük fayda sağlıyor sitemiz bütün arkadaşlarıma bu güzel paylaşımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum..
    İşimin yoğunluğu nedeniyle fazla vakit bulamasamda zamanım oldukça sürekli takip ederim
    Şuana kadar gözlemlediğim (1 mesaj dışında) genelde birbirine karşı iyiniyet ve nezaket hakim. Bu da bence güncellikten de vsden de önemli. İnşallah siz de vakit buldukça daha çok katılırsınız ~Burak~.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 Old Merhaba..

Alıntı .Elif. Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şuana kadar gözlemlediğim (1 mesaj dışında) genelde birbirine karşı iyiniyet ve nezaket hakim. Bu da bence güncellikten de vsden de önemli. İnşallah siz de vakit buldukça daha çok katılırsınız ~Burak~.
    Gönül isterki her paylaşım ve mesaj iyi yönde ve hoş bir karşılamayla olsun ve çok şükür sitemiz bu yönde güzel bir örnek site olma yolunda emin adımlarla ilerliyor..Gözünüze takılan bir mesaj olmuş sanırım hangi mesaj bilmiyorum fakat sitem adına özür dilerim her sitede mutlaka istisnalar oluyor oda tuzu biberi sanırım nazar değmesin diye yani

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir dip not düşeyim Konu dışı ama Cinsiyetini foruma kayıt olurken kadın seçen 1910 bayan uyemiz vardır

Bilginize
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hoşgeldiniz güzel paylaşımlar diliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

O halde elimden geleni yapmaya çalışacağım.

Böyle yazılmasını severim. :45:

"Hakkında" bölümündeki şu açıklama bana ilginç geldi.
    2010-2011 Sezonu Takımlarından Kimi Tutuyorsunuz?

Her sene 3 takım düşüyor biliyorsunuz bunun yenilenmesi gerekiyor bu yüzden profil bilgilerinde bu başlık şart oluyor
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ~Burak~ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Gönül isterki her paylaşım ve mesaj iyi yönde ve hoş bir karşılamayla olsun ve çok şükür sitemiz bu yönde güzel bir örnek site olma yolunda emin adımlarla ilerliyor..Gözünüze takılan bir mesaj olmuş sanırım hangi mesaj bilmiyorum fakat sitem adına özür dilerim her sitede mutlaka istisnalar oluyor oda tuzu biberi sanırım nazar değmesin diye yani

Elbette böyle büyük bir forumda birkaç hatalı mesaj olabilir. Doğrusunuz, onları da nazar boncuğu kabul etmeli.

Takımlar sözkonusu olunca işin içine çoğunlukla aşk giriyor. Dalga geçmekle espri yapmak arasında çizgiyi tutturamayanları görünce tepki duymamak zor.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bir dip not düşeyim Konu dışı ama Cinsiyetini foruma kayıt olurken kadın seçen 1910 bayan uyemiz vardır

Bilginize
    Bu güzel bir haber Serkan Yılmaz. İnşAllah onlardan da bize katılanlar olur.

Alıntı kanberoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hoşgeldiniz güzel paylaşımlar diliyorum.
    Hoşbulduk kanberoğlu, inşAllah güzel olur.

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Her sene 3 takım düşüyor biliyorsunuz bunun yenilenmesi gerekiyor bu yüzden profil bilgilerinde bu başlık şart oluyor
    Hımm peki..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hoş geldiniz elif hanım herhangi bi sorununuzda pm atın hallederiz..

İyi forumlar..

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri