Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
53 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Merhaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bir dip not düşeyim Konu dışı ama Cinsiyetini foruma kayıt olurken kadın seçen 1910 bayan uyemiz vardır

Bilginize
    bilgilendirme için teşekkürler...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hoş geldiniz elif hanım herhangi bi sorununuzda pm atın hallederiz..

İyi forumlar..
    Anlaştık Özgür Erge, teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yanlış sitedeyim herhalde hoşgeldin konusunda 3 cü sayfa devrilmiş durumda :49:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende şaşırdım abi çok..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Serkan hocam nurtopu gibi aktif ötesi yeni bir üyemiz varki inşallah bir gecede super member olacak. Harika bir şey

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 Merhaba..

Alıntı .Elif. Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Elbette böyle büyük bir forumda birkaç hatalı mesaj olabilir. Doğrusunuz, onları da nazar boncuğu kabul etmeli.

Takımlar sözkonusu olunca işin içine çoğunlukla aşk giriyor. Dalga geçmekle espri yapmak arasında çizgiyi tutturamayanları görünce tepki duymamak zor.
    Evet haklısınız bu konuda hak veriyorum size.benim en çok tepki gösterdiğim konu ise takım konusu oluyor genelde,bir takıma gönül verilir bunun içinde düşünce ve fikirlerimizi mutlaka paylaşırız,fakat bunu aşırıya dökenleri anlamıyorum ve anlamak istemiyorum açıkcası sonuçta hepsi türk takımı hepsi bizim takımımız bunun için kalp kırmaya tartışmaya gerek yok diye düşünüyorum sonuç olarak bir spor dalı ve mutlaka bir kazanan ve bir kaybeden olacaktır.sizinde söylediğiniz gibi bazı konularda espiri ve dalga geçmek arasındaki çizgiyi tutturamayıp hoş olmayan yorumlara sebep olan insanlara tepki göstermemek elde değil.En iyisi nazar boncuğu olarak kabul etmek

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende şaşırdım abi çok..
    Sanırım buna benim de memnun olmam gerekli.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gungor1976 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Serkan hocam nurtopu gibi aktif ötesi yeni bir üyemiz varki inşallah bir gecede super member olacak. Harika bir şey
    İlahi süper bir benzetmeydi.

Alıntı ~Burak~ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet haklısınız bu konuda hak veriyorum size.benim en çok tepki gösterdiğim konu ise takım konusu oluyor genelde,bir takıma gönül verilir bunun içinde düşünce ve fikirlerimizi mutlaka paylaşırız,fakat bunu aşırıya dökenleri anlamıyorum ve anlamak istemiyorum açıkcası sonuçta hepsi türk takımı hepsi bizim takımımız bunun için kalp kırmaya tartışmaya gerek yok diye düşünüyorum sonuç olarak bir spor dalı ve mutlaka bir kazanan ve bir kaybeden olacaktır.sizinde söylediğiniz gibi bazı konularda espiri ve dalga geçmek arasındaki çizgiyi tutturamayıp hoş olmayan yorumlara sebep olan insanlara tepki göstermemek elde değil.En iyisi nazar boncuğu olarak kabul etmek
    Kimilerini nazar boncuğu kabul edebilir kimilerini uyarabiliriz ama illa bir yol bulunmalı. Esas olan niyeti doğru tutmak bence.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=.Elif.;516263]İlahi süper bir benzetmeydi. Süper sizsiniz bu gece tutabilene aşk olsun...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Süper değildim, forum beni şimdi süper yapacak sanırım.

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri