Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: 'Türkiye'de internet sansürü yok'

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı 1970divrigi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben her türlü yasağa karşıyım,birşeye karşı isen onu yapmazsın olur biter,yapanlarada bu bağlamda müdahale etmezsin
    o zaman şöle düşün atatürke ve peygambere hakaret vıdeoları you tube de yayınlansın ama mudahale edilmesın.

Şimdi bu videolar yayınlanırken millet bağırıyordu nerde bu devlet neden bişi yapmıo.

devlet ne yaptı talebını iletti onlarda kabul etmedı sen yapmazsan bende türkiye DNS lerini sizin stenıze girişi kaparım benden bir kuruş para talep edemezsınız dedi.

Şimdi zaten size bir yasak yok ama siz halen veryansın edıyorsunuz bu konuyuı anlamakta zorluk çekiyorum.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı 1970divrigi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben her türlü yasağa karşıyım,birşeye karşı isen onu yapmazsın olur biter,yapanlarada bu bağlamda müdahale etmezsin
    Her türlü yasağa karşıyım diyenler bana pek inandırıcı gelmiyor açıkcası. Herhangi bir anlamda yasağın olmadığı kaç yaşam vardır sanki. Ya da olabilir mi?
    Ül***e göre forumlarda hatta evlerimizde hatta kişisel ilişkilerimizde kimbilir neler yasaktır ve olmalıdır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

'Türkiye'de internet sansürü yok' mu.??.Tek kelime hadi ordan.!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    'Türkiye'de internet sansürü yok' mu.??.Tek kelime hadi ordan.!!!
    mademki var bana acıkla nereye giremıyorsun ne sansuru var.

sakınha bana you tube giremıom deme sana orda bir yasak yok dns İSTEDİĞİN GİBİ değiştirip you tube girebilion.

senın elini kolunu nette ne bağlıo bana acıkla ispatla telekom senın DNS cıkışını kısıtladımı.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

MP3, film gibi paylaşımlar yapanların telif hakları gerekçesiyle mahkemeye verilip kazanılmasıyla girişi engellenen sitelerle sansür karıştırılıyor galiba.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yotube zaten benim hiç ilgimi çekmemiştir ve benim dinime peygamberime hakaret içeren videolar yayınlayan bi siteyle hiç işim olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bizim Değerlerimize Saygı Göstermeyenlere Neden Pirim Tanınsınki....
    Bana Ümit Bağlama Ben Toprağa Sözlüyüm....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    zaten sıze konulmuş bir yasak yokkı. Kullanıcılar Türkiye DNS leri hariç istedikleri DNS ten You tube ulaşabilirler. Yanı kullancılara konulmuş yanı türk halkına konulmuş bir yasak yok.

Türk Telekom yada diğer Türkiyeye AİT internet sunucuları isteseler Faklı DNS sunucularına cıkışı abone bazında engelleyebilirler.

Yotube yada diğer mahkeme kararı ile yasaklanan giriler deTükiye halkına bir yasak yok . O sitelere ceza verilmiştir.

Konu ile bilginiz olmadığından bu konu yanlış yerlere çekiliyor bir çok kullanıcı daha ne kullandığını neyın ne olduğunu bilmıyor.

Şimdi You tube sizin ıp nıze vesayrenıze bakmaz bilişimden para tahsil ederken ülkelerden DNS sunucularına bakar. Sonuç olarak kullanıclar youtube girerkn bır download ve uplaod yaparak ınternet parası ödüyorlar.

You tube bu arada devreye giriyor kardeşim bak senın DNS sunucundan bilmem ne kadar benım sitemden download yapılmış ve sen bundan para kazanmışsın ver bakalım burda benım hakkımı. diyor.

Ama bu durmda ne oluyor Türkiyeden you tube olsun diğerleri olsun bır hak talep edemıyorlar tabi bu konu sadece para alış verişi değil bilgi teknolojileri çok geniş bir alandır. bu konuda benım bilgim bile hiç yok sayılır.

Onun için burda bir yerlere veryansın ederken neye göre ne talep ettiğimiz bilelim.

benım kızdığım nokta you tube nın yasaklanma nedenı yada diğerlerinin sebebi belli ya değerlerimize hakaret ya p.ornografi veya benzeri. Şimdi burda bu yasaklara karşı cıkanlar başka zamanda mangalda kul bırakmıyorlar.
    valla şu yazı ile olaya bakış açım değişti ne yalan söyleyeyim elbette yasakçı bir zihniyetin ülkede beraberinde bir çok illegal arayışlarıda beraberinde getirmeside gayet doğaldır bunu düşünemeyen şahsiyetlerinde ülke yönetimini gerçekleştirmesi söz konusu değildir yani kısacası şu ki eğer gerçek anlamda ülkede you tube ye sansür uygulaması olsa idi dns olayınada herhalde devletin ciddi bir önlemi olur veya çok ağırlaştırılmış para cezaları ile yaptırımlar uygulanabirdi
    saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mademki var bana acıkla nereye giremıyorsun ne sansuru var.

sakınha bana you tube giremıom deme sana orda bir yasak yok dns İSTEDİĞİN GİBİ değiştirip you tube girebilion.

senın elini kolunu nette ne bağlıo bana acıkla ispatla telekom senın DNS cıkışını kısıtladımı.
    Sana en basit örnek hotfail'a giremiyorum (evde) site isimleri aklıma gelmiyor ama gerekirse tek tek giremedim siteleri isim isim yazarım dns ayarları değiştir şunu yap falanca programı kullan vs.vs. (sitelere girmek için) sence nedir bu başka bir ismi varmı.? Sansürün dışında .!!!!:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 'Türkiye'de internet sansürü yok'

Türkiyede birçok sitede sansür kullanılmaktadır.DNS ayarları programlar vb. türü şeylerle bunları aşmak basit geliyor bizlere fakat ya bilmeyen vatandaşlarımız ne yapacaklar..:49:

ßunun cevabınıda devlet büyüklerimiz vermeli diye düşünüyorum..

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri