Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Cim bom fıkraları!..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cim bom fıkraları!..

Falcı ve adam..

Adamın biri, bir falcının geleceği garantili okuduğunu duyar ve kapısını çalar.
    Falcı adamın avucuna bakar ve şöyle der: Fanatik Galatasaraylısın.
    Takımını canından çok seviyorsun. Ama gelecekte Galatasaray'a çok büyük bir kötülük yapacaksın.
    Adam şaşırır. Falcı başka şeyler de söylemiştir ama adam bu meseleye takılır kalır.
    Aradan zaman geçer. Falcının söyledikleri bir bir çıkmaya başlayınca adam panikler. Canından çok sevdiği takımına nasıl kötülük yapacaktır. Yemekten içmekten kesilir. Sonunda dayanamaz ailesini toplar ve 'Sizi ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz. Ama sizin kadar sevdiğim bir başka şey de Galatasaray. Bir falcı bana Galatasaray'a çok büyük bir kötülük yapacağımı söyledi. Ve ne yazık ki, bu falcının söylediği her şey çıktı. Şimdi sıra geldi Galatasaray'a yapacağım kötülüğe. Ben bunu yapmaktansa ölürüm daha iyi. Hepinizi hayatınızın sonuna kadar rahatça yaşatacak önlemleri aldım.
    Şimdi gidip kulübüme bir kötülük yapmamak için intihar edeceğim.' Aile yalvarır ama adam dinlemez. Gider demiryolunda rayların üzerine treni beklemeye başlar..
    Tren uzaktan görünür. Hızla yaklaşmaktadır.
    O sırada da demiryolunun yanındaki arsada bir grup çocuk top oynamaktadır. Ve top birden bire demiryolunun üzerine gelir ve rayların arasına sıkışır. Çocuklardan biri yaklaşan trenden habersiz topu kurtarmaya gelir. Adam yattığı yerden durumu izlemektedir.
    Bakar ki çocuk ezilecek, intiharı bir sonraki trene bırakır ve fırladığı gibi çocuğu kapar ve raylardan aşağı atlar, o anda tren hızla geçer.
    Çocuk adama bakar. "Teşekkür ederim amca" der.
    Adam gülümser, çocuğun başını okşar "Senin adın ne bakiyim" der.
    Çocuk yanıtlar: "Özhan"
    Küçük Özhan koşarak arkadaşlarının yanına gider. Adam ise Galatasaray'a kötülük yapmamak için tekrar rayların üzerine uzanır

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu fıkrada gözümden yaşlar gelmişti kişiler değiştirilerek herkese uyarlanabilir
    sevgiler.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart futbolun içinden azar azar...

Futbol Hastası
    *Milli maç, stadyumdaki tüm yerler satilmis, sadece bir koltuk bos. Son anda adam gelmis. Yanindakine : Biliyor musunuz bilet, karim için almistim. Iki gün önce aniden öldü…
    Bileti arkadasiniza ya da bir akrabaniza verseydiniz bari.
    Adam: Hepsi cenazede....

Öyle Yapıyorum
    *Maçin bitiminden sonra herkes stadyumdan çikmak için kapiya hucum etti. Zafer kolay yolu seçti ve duvardan atladi. Görevli seslendi :
    - Geldigin yerden çikamaz misin? Zafer cevapladi : Zaten öyle yapiyorum…

*Arka arkaya gelen onikinci yenilgiden sonra teknik direktör oyuncularini topladi ve dedi ki : Saniyorum, bir kez daha en bastan baslamaliyiz... Simdi, kolumun altinda duran sey toptur…
    Arka sirada bir oyuncu konusmayi kesti : -Bir kere yakindan görebilir miyim acaba?...
    :conversation:

Yıldönümü
    *Karisi adama sinirli bir sekilde söyleniyordu : Kafanda futboldan baska birsey yok, futbol, futbol, futbol... Ne zaman evlendigimizi bile hatirladigini sanmiyorum!..
    Adam sakin sakin cevap verdi : - Tabii ki hatirliyorum hayatim, Galatasaray in Neuchatel i bes sifir yendigi gün
    :victory:
    Niye Yok Midur?
    Temel gazetecilikde daha adaylik dönemini yasamakta ve Trabzon 'dan Istanbul'daki haber merkezin telefonla haber yazdirmaktadir.
    Ancak, telefon hatlarindaki ariza nedeniyle söyledikleri karsi taraftan anlasilmamaktadir.Haber merkezindeki sef anlayamadigi

"Trabzonspor" sözcügünün kodlanarak söylenmesini ister. Temel baslar:
    -Trabzon'un (T) si...
    -Tamam.

-Trabzon'un ( R ) si...
    -?...
    -Trabzon'un (A) si...
    -?...
    -Trabzon'un (B) si... deyince simdiye degin susan karsi taraftaki sef;
    -Oglum Temel sen ne diyorsun. N ebiçim kodlama bu böyle? Diye çikisinca Temel kendinden emin su yaniti verir:
    -Ne deysun sefim, Trabzon'da habu harfler yok midur?
    :spying:

Iyi Haber
    Iki futbol delisi adam cenette futbol olup olmadigini çok merak ederler ve kim önce ölürse digerine haber iletmesini kararlastirirlar. Biri ölür ve bir yolunu bulup arkadasini telefonla arar :
    - Çok iyi bir haberim var, burada futbol mevcut. Pazara maçimiz var, sen santrafor oynuyorsun
    .
    :bye bye: :bye bye:

Kizginlik
    - Baba insanlar bu adama neden kiziyorlar? - Hakeme tas atti da o yüzden.
    - Ama isabet ettiremedi ki?.. - O yüzden kiziyorlar ya!..

_____________:ill:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hepsi birbirinden güzel

Kullanıcı Bilgi Menüsü

muhahahaha yaw beni neden daha önce okumamaışım ilki süpermiş gülmekten kırıldım
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cok guzel

Kullanıcı Bilgi Menüsü

harika olmuş.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri