Futbol Hastası
*Milli maç, stadyumdaki tüm yerler satilmis, sadece bir koltuk bos. Son anda adam gelmis. Yanindakine : Biliyor musunuz bilet, karim için almistim. Iki gün önce aniden öldü…
Bileti arkadasiniza ya da bir akrabaniza verseydiniz bari.
Adam: Hepsi cenazede....
![]()
![]()
![]()
Öyle Yapıyorum
*Maçin bitiminden sonra herkes stadyumdan çikmak için kapiya hucum etti. Zafer kolay yolu seçti ve duvardan atladi. Görevli seslendi :
- Geldigin yerden çikamaz misin? Zafer cevapladi : Zaten öyle yapiyorum…
![]()
![]()
*Arka arkaya gelen onikinci yenilgiden sonra teknik direktör oyuncularini topladi ve dedi ki : Saniyorum, bir kez daha en bastan baslamaliyiz... Simdi, kolumun altinda duran sey toptur…
Arka sirada bir oyuncu konusmayi kesti : -Bir kere yakindan görebilir miyim acaba?...:conversation:
Yıldönümü
*Karisi adama sinirli bir sekilde söyleniyordu : Kafanda futboldan baska birsey yok, futbol, futbol, futbol... Ne zaman evlendigimizi bile hatirladigini sanmiyorum!..
Adam sakin sakin cevap verdi : - Tabii ki hatirliyorum hayatim, Galatasaray in Neuchatel i bes sifir yendigi gün:victory:
Niye Yok Midur?
Temel gazetecilikde daha adaylik dönemini yasamakta ve Trabzon 'dan Istanbul'daki haber merkezin telefonla haber yazdirmaktadir.
Ancak, telefon hatlarindaki ariza nedeniyle söyledikleri karsi taraftan anlasilmamaktadir.Haber merkezindeki sef anlayamadigi![]()
![]()
"Trabzonspor" sözcügünün kodlanarak söylenmesini ister. Temel baslar:
-Trabzon'un (T) si...
-Tamam.
-Trabzon'un ( R ) si...
-?...
-Trabzon'un (A) si...
-?...
-Trabzon'un (B) si... deyince simdiye degin susan karsi taraftaki sef;
-Oglum Temel sen ne diyorsun. N ebiçim kodlama bu böyle? Diye çikisinca Temel kendinden emin su yaniti verir:
-Ne deysun sefim, Trabzon'da habu harfler yok midur?:spying:
Iyi Haber
Iki futbol delisi adam cenette futbol olup olmadigini çok merak ederler ve kim önce ölürse digerine haber iletmesini kararlastirirlar. Biri ölür ve bir yolunu bulup arkadasini telefonla arar :
- Çok iyi bir haberim var, burada futbol mevcut. Pazara maçimiz var, sen santrafor oynuyorsun.
:bye bye: :bye bye:
Kizginlik
- Baba insanlar bu adama neden kiziyorlar? - Hakeme tas atti da o yüzden.
- Ama isabet ettiremedi ki?.. - O yüzden kiziyorlar ya!..
_____________:ill:
Yer imleri