Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Ve Elano gitti!

  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    New Icons 03 Ve Elano gitti!






    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'da Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. defteri kapandı. Takımda yer bulamadığı gerekçesiyle 3 haftadır takım içinde huzursuzluk yaratan ve Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'daki davranışlarıyla adeta gemileri yakan Brezilyalı yıldız dün ülkesine gitti. Galatasaray Kulübü resmi internet sitesinden "Ailevi nedenlerden dolayı teknik kadrodan izin aldı" açıklamasını yapsa da Elano'nun Galatasaray'dan ayrılmak istediği ve Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'e "Forma giyemiyorum, ülkeme dönmek istiyorum" dediği öğrenildi. Rjkaard ile görüşen Adnan Sezgin'e Hollandalı teknik adamın "Profesyonel davranmıyor. Bu tavırları takıma zarar veriyor. Benim için gitmesinde hiçbir sakınca yok" demesi sonrasında Elano'ya "kafa izni" verildi.

    DÖNÜŞ TARİHİ BELLİ DEĞİL!
    Dün ülkesine giden Brezilyalı yıldızın dönüş tarihi konusunda idarecilere bir bilgi vermediği ve devre arasında bir başka kulübe satılana kadar Brezilya'da bir takımla antrenmana çıkmak istediği öğrenildi. Sezon başında Elano Blumer için 10 milyon Euro fiyat belirleyen ancak oyuncusunu satamayan Galatasaray yönetiminin, dün yaşanan bu gelişme sonrasında CSKA Moskova'ya Ocak ayı öncesinde geçerli olmak üzere ön protokol teklif edeceği öğrenildi.

    BU SEZON 111 DAKİKA DAKİKASI 13.500 EURO
    Geçen sezon 30'u ilk onbirde olmak üzere 38 maçta forma giyen Elano, sezonu 6 gol ve 4 asistle tamamlamıştı. Dünya Kupası'nda sakatlanan ve sezonu geç açan Brezilyalı bu sezon Rijkaard'ın gözüne giremedi. Üç lig maçında 111 dakika forma giyen ve skora katkıda bulunamayan Elano yıllık 3 milyon Euro alıyor. G.Saray'ın devre arasında yollayacağı ve yarım sezon için 1.5 milyon Euro ödeyeceği Elano'nun dakikası böylece 13. 513 Euro'ya gelmiş olacak.
    kaynak:sabah

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    iyi para alıyormuş gs göndermek için uğraştı herhalde

  3. #3

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    oturarak çok para kazanmak bu herhalde.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •