Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: win 7 kaldırıp xp yapma yardım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım işlemciniz 32 bit .ben size bu dvd yi kullanmanızı tavsiye ediyorum.ama 24 part olduğundan indirmek biraz zor oldu tabiki.ama çok güzel herşeyi kendisi kuruyor.ekran kartı bütün driverları kendisi katılımsız kurulum ben bunu kullanıyorum.tabiki seçim size kalmış.bu dvd'yle sorun ortadan kalkıcakmı onu bilemem tabiki.ben win 7 ultimate kullanıyodum.bu dvd'yle sorunsuz xp'ye geçtim.kolay gelsin.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım hard diskinizi başka bir çalışan bilgisayara takıp orada işletim sistemi yüklü olan partı ntfs formatında biçimlendir.sonra kendi laptopuna takıp formatı bu şekil atmayı dene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

win 7 ve vistadan xp ye dönme artık çok kolay. Win 7 ve vista değişik bir dosya sistemi kullanıyor. Xp ise NTFS kullanıyor. Vistabootpro isimli bir program var. Bu program dosya sistemini tekrar NTFS ye çeviriyor. Dosya sistemi NTFS olduktan sonra bootlu xp cdsini tak ve bir tuşa bas. Hepsi bu kadar.

Konu FYAVUZ1 tarafından (30-09-2010 Saat 12:46 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

Alıntı FYAVUZ1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    win 7 ve vistadan xp ye dönme artık çok kolay. Win 7 ve vista değişik bir dosya sistemi kullanıyor. Xp ise NTFS kullanıyor. Vistabootpro isimli bir program var. Bu program dosya sistemini tekrar NTFS ye çeviriyor. Dosya sistemi NTFS olduktan sonra bootlu xp cdsini tak ve bir tuşa bas. Hepsi bu kadar.

arkadaşım verdiğin link i kullandım programı kurdum win 7 yi işaretledim kaldırdı
    pc yi tekrar çalıştırdım dil ayarı vs istedi hemen satalı hazı xp cd taktım bios ayarlarından AHCI değiştirdim ve kuruldu teşekkür ederim
    üstad lar win 7 iyi diyorsunuz haklısınız lakin kulandığım ve kullanmak istediğim tüm programların tabanları xp
    ilgi ve alakanıza teşekkür ederim selam ve selamete kalın:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar, bende bir diski 2 ye böldüm.bir bölümünde win 7 kurdum,diğer bölümüne Xp kurdum.Bilgisayar başlattığımde ayni disk olduğu için XP sistemi açılıyor.Şimdi açılışda hangi sistem diye tercih edilerek açmam için ne yapmalıyım.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta illaha xp kurman gerekmezdiki win 7 nin sanal xp modu vardı onu kursaydın hiç uğraşmazdın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta illaha xp kurman gerekmezdiki win 7 nin sanal xp modu vardı onu kursaydın hiç uğraşmazdın.
    üstad iş bitti şimdi haber veriyosunuz dimii kafamda saç kalmadı
    fakat zahmet olmazsa hakkında bilgi verirsen beni hem bilgilendirmiş hemde sevindirmiş olursun
    selam ve selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aydogan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    üstad iş bitti şimdi haber veriyosunuz dimii kafamda saç kalmadı
    fakat zahmet olmazsa hakkında bilgi verirsen beni hem bilgilendirmiş hemde sevindirmiş olursun
    selam ve selametle
    Usta sen xp de çalışan program kuracam demedin ki yoksa söylerdik neden söylemeyelim.

İlk önce virtural pc sonrada sanal xp modu kuracaktın.

Microsoftun sitesinden ücretsiz indirebilirdin.

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    win 7 64 bit kulanıyorum şimdiye kadar kurulmayacak bir programa denk gelmedim , yeterki programı yönetici olarak tıklayıp kurun, herkese tavsiye ederim , xp artık yanından bile geçmem demode oldu artık
    Bizim daha önce mobilya dükkanımız vardı.

Müşteri hesaplarını tutmak için Ekosoft ticari set diye program vardı.

Nese WİNDOWS 7 yi kurdum progrmıda kurdum satıcıyı aradım kullanım yetkisi için.

Oda programdaki parametre numarasını istedi bende verdim.

Onun bana vereceği şifre eksili değer olarak çıktı mesela -123456 gibi.

Win 7 programın veritabanını bozmuş. 50 tl ona bayıldık program biçimlenmesi için.

Nese sonra dükkanı kapattık bende WİNDOWS 7 ye geri döndüm.

Ama WİNDOWS 7 gibi işletim sistemide yok hani.
    Konu Hikmet™ tarafından (01-10-2010 Saat 20:09 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

win 7 64 bit kulanıyorum şimdiye kadar kurulmayacak bir programa denk gelmedim , yeterki programı yönetici olarak tıklayıp kurun, herkese tavsiye ederim , xp artık yanından bile geçmem demode oldu artık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eyvallah kardeşim ben henüz 32 bit ve naçizane acemi kullanıcıyım bu konuya cevap yazman bile benim için onurdur selam ve selametle

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri