Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: win 7 kaldırıp xp yapma yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart win 7 kaldırıp xp yapma yardım

merhaba toshiba L655-15K modeli var elimde win 7 hom basic yüklü
    lakin ben bu programı kullanmak istemiyorum xp yüklemek istiyorum bana bu konuda tam anlamıyla bilgili bir arkadaşın yardımına ihtiyacım var
    örneğin bazı forumlarda ''win 7 kurarken disk bölmeye gelince xp cd takın'' yada
    önce vista yükleyin ardından xp '' gibi aklıma yatmayan şekillerde var forumun yorumlarına bakıyorum ben denedim oldu diyende yok cevaplarınızı ve yardımınızı bekliyorum selam ve selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

En Üst sürümdesiniz xp e dönme sansınız bana göre zor gibi geliyor.Ben win 7 den xp ye dönen hiç rastlamadım
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım win 7'den xp 'ye direk geçebilirsin. elinde bootlu win xp cd'sini sürücüye yerleştirip bilgisayarı yeniden başlatman gerekir.bilgisayar açılışta ön yükleme için bir tuşa basınız iletisini gördüğün zaman bir tuşa basman gerekir.eğer bu ileti çıkmıyorsa bios ayarlarına girip first boot device olan kısmı cd rom olarak ayarlaman gerekli.daha sonra f8 tuştyla anlaşmayı kabul etmelisin.
    diğer pencerede yerel disc C ve yerel disc D olarak görünür.sen burada yerel disc C nin üzerinde D tuşuna bas,sonrada L tuşuna bas.şimdi yerel disc olan kısım bölümlenmemiş alan olarak görünür.bölümlenmemiş alan üzerine gelip C tuşuna basıp enter bas.şimdi yerel disc yeni ham olarak görünür.bunun üzerinde tekrar enter bas.xp yi buraya kursun.
    dosyaları ntfs olarak olarak biçimlendiri seç.biçimlendirme yapmaya başlayacak,bitince dosyaları kopyalamaya başlayacak,bitirince bilgisayar otomatik olarak kendini kapatıp açacak sen hiçbir tuşa dokunma o kendisi kuruluma geçecek.kurulum bitince lisans anahtarın varsa girersin.yoksa bunları çözmenin başka yolları var.googleden orjinal yapma ile ilgili yazılar var.kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı orun0774 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım win 7'den xp 'ye direk geçebilirsin. elinde bootlu win xp cd'sini sürücüye yerleştirip bilgisayarı yeniden başlatman gerekir.bilgisayar açılışta ön yükleme için bir tuşa basınız iletisini gördüğün zaman bir tuşa basman gerekir.eğer bu ileti çıkmıyorsa bios ayarlarına girip first boot device olan kısmı cd rom olarak ayarlaman gerekli.daha sonra f8 tuştyla anlaşmayı kabul etmelisin.
    diğer pencerede yerel disc C ve yerel disc D olarak görünür.sen burada yerel disc C nin üzerinde D tuşuna bas,sonrada L tuşuna bas.şimdi yerel disc olan kısım bölümlenmemiş alan olarak görünür.bölümlenmemiş alan üzerine gelip C tuşuna basıp enter bas.şimdi yerel disc yeni ham olarak görünür.bunun üzerinde tekrar enter bas.xp yi buraya kursun.
    dosyaları ntfs olarak olarak biçimlendiri seç.biçimlendirme yapmaya başlayacak,bitince dosyaları kopyalamaya başlayacak,bitirince bilgisayar otomatik olarak kendini kapatıp açacak sen hiçbir tuşa dokunma o kendisi kuruluma geçecek.kurulum bitince lisans anahtarın varsa girersin.yoksa bunları çözmenin başka yolları var.googleden orjinal yapma ile ilgili yazılar var.kolay gelsin
    kardeşim cevabın icin teşekkür ederim lakin format adımlarını biliyorum ancak boot lu cd disk bölümlemeye gelince hata veriyor virüs uyarısı ve hdd düzgün biçimlendirilmemiş olabilir uyarısı veriyor bir nevi alt sürüme geçişi engelliyor sorun bu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende böyle bir sorun çıkmadığı için bilemeyeceğim.Ama sana bir dvd önereceğim yalnız bu dvd 24 part halinde.ben win 7 den xp ye dönerken bu dvd yi kullandım.hiçbir sorun çıkmadı.ama sendede çıkmaz diyemiyorum.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üstad mesaj şu
    BİR SORUN ALGILANDI PC ZARAR GÖRMEMESİ İÇİN KAPATILDI
    BU İKAZI İLK GÖRÜYORSAN YENİDEN BAŞLAT
    PC DE VİRÜS KONTROL YAPIN (TEMİZ )
    YENİ YÜKLENEN SABİT DİSKLERİ VEYA SABİT DİSK DENETLEYİCİLERİ KALDIRIN !!!!!??
    SABİT DİSKİNİZİN DÜZGÜN YAPILANDIRILMIŞ VE SONLANDIRILMIŞ OLDUĞUNU DENETLEYİN!!??
    CHKDSK/F KOMUTUNU ÇALIŞTIRARAK SABİT DİSK TE BOZULMA OLUP OLMADIĞINI DENETLEYİN VE PC Yİ YENİDEN BAŞLATIN (denendi hata vermiyor) daa 10 günluk cillop gibi lap topda sence ne problem olabilir yada sabit disk problemi neden kaynaklanır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam eğer kullandığın işlemci 64 bit ise atmak istediğin xp de 64 bit olması gerekir.bence sorun bundan çıkıyor olabilir.benim başıma gelmiştiböyle bir olay.seninkine benzer bir durumla karşılaşmıştım.arkadaşın pc işlemcisi 64bit olduğundan bir türlü format atamamıştık.ama internetten araştırdık ve 64bit işlemcili xp bulduk.onunla format atabildik, ama xp ingilizceydi.tr si yoktu.bizde tekrar win 7 ye geri döndük.tahminimce sorun burdan kaynaklanıyo olabilir.işletim sisteminizin işlemcisi kaç bit?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

32 aynı cd ile bir baska lap top a attım sorun yoktu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım işlemciniz 32 bit .ben size bu dvd yi kullanmanızı tavsiye ediyorum.ama 24 part olduğundan indirmek biraz zor oldu tabiki.ama çok güzel herşeyi kendisi kuruyor.ekran kartı bütün driverları kendisi katılımsız kurulum ben bunu kullanıyorum.tabiki seçim size kalmış.bu dvd'yle sorun ortadan kalkıcakmı onu bilemem tabiki.ben win 7 ultimate kullanıyodum.bu dvd'yle sorunsuz xp'ye geçtim.kolay gelsin.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım hard diskinizi başka bir çalışan bilgisayara takıp orada işletim sistemi yüklü olan partı ntfs formatında biçimlendir.sonra kendi laptopuna takıp formatı bu şekil atmayı dene

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri